Vatan Sevgisi Şiirleri icinde Ey şehit konusu , Ey şehit! duydum ki, alnından vurulmuşsun, Hemen yükselmişsin, cennete kurulmuşsun Akan kanların birikti, zâlimi boğdu, Bir tek vurulduğun yerden, bin nefes doğdu Sen varsın biz varız, vatan sana minnettar, Hak …
| |||||||
| | |
Vatan Sevgisi Şiirleri icinde Ey şehit konusu , Ey şehit! duydum ki, alnından vurulmuşsun, Hemen yükselmişsin, cennete kurulmuşsun Akan kanların birikti, zâlimi boğdu, Bir tek vurulduğun yerden, bin nefes doğdu Sen varsın biz varız, vatan sana minnettar, Hak …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | Ey şehit! duydum ki, alnından vurulmuşsun, Hemen yükselmişsin, cennete kurulmuşsun Akan kanların birikti, zâlimi boğdu, Bir tek vurulduğun yerden, bin nefes doğdu Sen varsın biz varız, vatan sana minnettar, Hak cemâlini göstermiş, cennet gelmiş ki dar Mahşerde gülümser kanlı gömlek giyenler, Utanır dolaşır, şehit öldü diyenler Şanlı sancağım alını, kanından almış, Vurulup gülmüşsün hilâl, o günden kalmış Muhammed övmüşte sevmiş, sevmişte övmüş, Senin makamını gören, dizini dövmüş Sensiz kokmazmış gül, sen yoksan akmaz gönül, Bak, sırada melekler, öpüldükçe öpül Allah Allah dedin, koştun, içtin şerbeti, Canı feda ettin, yakın kıldın gurbeti Ardından bıraktıklarını tarih aldı, Ey şehit! gittin amma, yerin bomboş kaldı Hikmet Küçük __________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sehit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |