muhteva forum

EZAN 2.4

Dini Programlar icinde EZAN 2.4 konusu , Ezan 2 4 Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır Eklenen Özellikler: - Kıble, pusula olarak değiştirildi - Sesli …

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > Dini Multimedia > Dini Programlar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

EZAN 2.4

Dini Programlar icinde EZAN 2.4 konusu , Ezan 2 4 Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır Eklenen Özellikler: - Kıble, pusula olarak değiştirildi - Sesli …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25.09.08   #1
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 463 MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
MEMAti63 - MSN üzeri Mesaj gönder
Unhappy
Ezan 24
Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır

Eklenen Özellikler:
- Kıble, pusula olarak değiştirildi
- Sesli ezan duası
- Kalan zamanı gösteriyor
- 105 ülke ve yaklaşık 2000 şehir hesaplaması yapılıyor
- Türkiye de Tüm iller ve merkezler yer almaktadır
- "Mekke Ezanı" okunuyor
- Güneş ve aya göre kıble yönü bulunmaktadır

Eklenmiş DosyaEzan10zip (210,0 KB (Kilobyte),
MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.09.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Ben 2 yıl önce abone oldumda kontörü yediler ama ezan sesi gelmediNamaz vakitlerinide göndermedilerEmeği ne sağlık(tabiki senin kini demek istemedim, paylaşmak adına dedim)Vesselam!

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.09.08   #3
Daimi Üye

MEMAti63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 463 MEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond reputeMEMAti63 has a reputation beyond repute
MEMAti63 - MSN üzeri Mesaj gönder
Ben şu anda kullanıyom hiç bi sorun yok ve ayrıca kontur gitmiyor Vesselam
MEMAti63 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.09.08   #4
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
aldım o zamanSağolVesse lam!

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.09.08   #5
VİP Üye

seko6363 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 259 seko6363 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
sagol sofican ellerine sagklık
seko6363 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt bir Hafta önce   #6
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 20 melcan isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
tesekkurler
melcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
ezan

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:02 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler