Dini Programlar icinde EZAN 2.4 konusu , Ezan 2 4 Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır Eklenen Özellikler: - Kıble, pusula olarak değiştirildi - Sesli …
| |||||||
| | |
Dini Programlar icinde EZAN 2.4 konusu , Ezan 2 4 Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır Eklenen Özellikler: - Kıble, pusula olarak değiştirildi - Sesli …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() | Ezan 2 4Cep telefonunuzdan namaz vakitlerini takip edebilirsiniz Bulunduğunuz şehri seçin Program namaz vakitlerini gosterilecek ve her vakit ezan okuyacaktır Eklenen Özellikler: - Kıble, pusula olarak değiştirildi - Sesli ezan duası - Kalan zamanı gösteriyor - 105 ülke ve yaklaşık 2 000 şehir hesaplaması yapılıyor - Türkiye de Tüm iller ve merkezler yer almaktadır - "Mekke Ezanı" okunuyor - Güneş ve aya göre kıble yönü bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Eklenmiş Dosya Ezan10 zip (210,0 KB (Kilobyte), |
| |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben 2 yıl önce abone oldumda kontörü yediler ama ezan sesi gelmedi ![]() ![]() Namaz vakitlerinide göndermediler![]() ![]() Emeği ne sağlık(tabiki senin kini demek istemedim, paylaşmak adına dedim)![]() ![]() Vesselam!![]() ![]()
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| |
| | #3 |
| Daimi Üye ![]() | Ben şu anda kullanıyom hiç bi sorun yok ve ayrıca kontur gitmiyor ![]() ![]() Vesselam |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldım o zaman ![]() ![]() Sağol![]() ![]() Vesse lam!![]() ![]() ![]()
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM ![]() ![]() ![]() Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| |
| | #5 |
| VİP Üye Üyelik tarihi: 09-10-07 Nerden: evden
Tecrübe Puanı: 259 ![]() | sagol sofican ellerine sagklık |
| |
| | #6 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tesekkurler |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |