muhteva forum

Ezan Çiçekleri Açarken Geldin...

E-F-G icinde Ezan Çiçekleri Açarken Geldin... konusu , Sen benim ikinci doğum günümsün Gençliğim maziye göçerken geldin Sen benim geciken şanslı yönümsün Son fırsat elimden kaçarken geldin Ezan çiçekleri açarken geldin Gün gurup ederken bi akşamüstü Gözlerin gönlümüm …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Konulu Şiirler > Alfabetik Şiirler > E-F-G

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Ezan Çiçekleri Açarken Geldin...

E-F-G icinde Ezan Çiçekleri Açarken Geldin... konusu , Sen benim ikinci doğum günümsün Gençliğim maziye göçerken geldin Sen benim geciken şanslı yönümsün Son fırsat elimden kaçarken geldin Ezan çiçekleri açarken geldin Gün gurup ederken bi akşamüstü Gözlerin gönlümüm …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.09.08   #1
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Question

Sen benim ikinci doğum günümsün
Gençliğim maziye göçerken geldin
Sen benim geciken şanslı yönümsün
Son fırsat elimden kaçarken geldin
Ezan çiçekleri açarken geldin

Gün gurup ederken bi akşamüstü
Gözlerin gönlümüm yolunu kesti
Bahçemde mutluluk rüzgarı esti
Sen bana iş işten geçerken geldin

Görevi devredip ihtiyar-ı aya
Evlada diyordu güneş dünyaya
Ne akşamsefası ne sarı fulya

Sıradan sözlere eyleme meyil
Sen bana kulak ver sen bana eğil
Açelya begonya sardunya değil

Eski bir sevdanın ince ağrısı
Aşkınla tedavi gördü doğrusu
Duyuldu akşamın namaz çağrısı

Gün battı batacak hafif rahmet var
Gözüme gürünen bir alamet var
Bu aşkta bir hikmet bir keramet var

Cemal Safi

Klip Linki: RapidShare: Easy Filehosting

Konu Ensar tarafından (16.09.08 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.09.08   #2
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 850 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
razı olsunVesselam!
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.09.08   #3
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 883 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
Sen benim ikinci doğum günümsün
Gençliğim maziye göçerken geldin
Sen benim geciken şanslı yönümsün

çok güzel sözler razı olsun canım
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.09.08   #4
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 422 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
sizlerden de razı olsun hafta içi kral fm de bedirhan gökçe ile üçüncü sayfa programını dinlerim hep orda çok güzel şeyler okuyor bedirhan abi tavsiye ederim
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Thread Tags
ezan çiçeği bedirhan gökçe sözleri bedirhan gökçe ezan çiçeği adlı şiiri ezan çiçekleri açarken sen bana ezan çiçekleri açarken geldin bedirhan gökçe ezan çiçeği sözleri sen benim geciken şanslı yönümsün

Tags
acarken, cicekleri, ezan, geldin...

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:12 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler