muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

fark bulmaca

Abes icinde fark bulmaca konusu , STRES TESTİ Ekte bir fotograf var. (Lütfen fotoğrafa yazıyı okuduktan sonra bakın ) Orada da iki tane tıpa tıp birbirlerine benzeyen yunuslar var. Bu stres testi çok ünlü bir hastanede, …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10.07.08   #1
Sadık Üye

ravza gülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 408 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute
Smile fark bulmaca

STRES TESTİ

Ekte bir fotograf var.

(Lütfen fotoğrafa yazıyı okuduktan sonra bakın )

Orada da iki tane tıpa tıp birbirlerine benzeyen yunuslar var.

Bu stres testi çok ünlü bir hastanede,

stres seviyesini ölçmek için kullanılıyormuş.

Suyun üzerinden atlayan iki yunusa çok iyi bakınız.

ikisi birbirinin aynı, ancak araştırmalar gösteriyor ki

yorgun ve stres altında olan kişi bunlar arasında farklar buluyor.

Yunuslar arasında çok farklılıklar bulan kişiler

daha çok stres altındalar ve kesinlikle tedavi görmeleri gerekir.

Yunuslara çok iyi bakın, eğer birden fazla farklılık bulursanız

bu demek ki en azından iyi bir tatile çıkıp azıcık dinlenmeniz lazım...

ravza gülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 10.07.08   #2
Sadık Üye

nina_blue_rose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 307 nina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond reputenina_blue_rose has a reputation beyond repute
Ben pek fark göremedim güzeldi paylaşım için teşekkürler.
nina_blue_rose isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10.07.08   #3
Sadık Üye

Konuları:
Tecrübe Puanı: 408 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute
hiç fark yokki tıpkısının aynısıtıpkıs ının aynısı
Alt 10.07.08   #4
Sadık Üye

Konuları:
hiç fark yokki tıpkısının aynısıtıpkıs ının aynısı
Alt 10.07.08   #5
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
HaFıZ-ı KeLaM - MSN üzeri Mesaj gönder

iki tane inek var gibi resimde..acaba yunus ineği mi bunlar ..

ben zaten biliyordum tatile ihtiyacım olduğunu ama hocam sağolsun tatilin lafını bile ettirmiyor..

Konu HaFıZ-ı KeLaM tarafından (10.07.08 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir..
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.08   #6
Sadık Üye

Konuları:
Alıntı:
HaFıZ-ı KeLaM´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

iki tane inek var gibi resimde..acaba yunus ineği mi bunlar ..

ben zaten biliyordum tatile ihtiyacım olduğunu ama hocam sağolsun tatilin lafını bile ettirmiyor..
forumdA bi tatil mekanımı kursak muhtevada bi sahil deniz gibi arka fon resmi olsada tatilmiş hafasınamı girsek

ben yaz gelmeden bi tatil gezisi yaptım ama insan bideniz istiyoroffffffffff ne güzel olur
Alt 11.07.08   #7
Daimi Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 204 ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ikraera - MSN üzeri Mesaj gönder
yunus bize inek ise önüne bakıyor gibi ya.
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.08   #8
Super Moderator

Konuları:
Tecrübe Puanı: 498 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Alıntı:
ravza gülü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
forumdA bi tatil mekanımı kursak muhtevada bi sahil deniz gibi arka fon resmi olsada tatilmiş hafasınamı girsek

ben yaz gelmeden bi tatil gezisi yaptım ama insan bideniz istiyoroffffffffff ne güzel olur
İşte benim tatilim

Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.08   #9
Sadık Üye

Konuları:
Alıntı:
Ensar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte benim tatilim

süper olmuş: ))
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
bulmaca, fark

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:40 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats