E-F-G icinde FazLasıyLa... konusu , FazLa sevdim seni FazLa sakındIm seni gözümden FazLa özLedim,fazLa bekLedim FazLa dinLedim seni FazLa anLattIm sana DerinLigim fazLa geLdi sana FazLa korktu gözün Sense en koLayını sectin;görmemezLikten geLdin Cırpınırken sana, …
| |||||||
| | |
E-F-G icinde FazLasıyLa... konusu , FazLa sevdim seni FazLa sakındIm seni gözümden FazLa özLedim,fazLa bekLedim FazLa dinLedim seni FazLa anLattIm sana DerinLigim fazLa geLdi sana FazLa korktu gözün Sense en koLayını sectin;görmemezLikten geLdin Cırpınırken sana, …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Guest
| FazLa sevdim seni FazLa sakındIm seni gözümden FazLa özLedim,fazLa bekLedim FazLa dinLedim seni FazLa anLattIm sana DerinLigim fazLa geLdi sana FazLa korktu gözün Sense en koLayını sectin;görmemezLikten geLdin Cırpınırken sana, Sense yaraLadın beni her adımda BiLiyordun cünkü heryerimi,herşeyimi Bu acı fazLa bedenime,ruhuma,kaLbi me Yüregim fazLa yaraLandı,kırıLdı eLinden geLenin en fazLasını yapsan da artık eskisi gibi oLamaz ki Zaten sende fazLasını yapmazsın ki İşte bende Hayatımdaki tüm fazLaLıkLarı temizLiyorum ÖnceLikLe en fazLa yeri oLan "seni" gönderiyorum Hayatımdan Özgürsün artık,fazLaLıkLar agır geLmeyecek sana Bense temizLendikten sonra, fazLaLIkLarı cıkarınca Hayatımdan, Ruhum eksiLmiŞ,kayboLmuŞ ama ben cogaLmIŞ oLacagım bu hayata Dogru ya hakLısın ben fazLa geLdim sana İşte bu yüzden fazLasıyLa benciLLik yapıyorum ve terk ediyorum bu hayatı ÖyLece gidiyorum FazLasıyLa yaLnız FazLasıyLa ![]() FazLasıyLa kırgın FazLasıyLa bIkkın Alıntı |
| | #2 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1830 ![]() | Bense temizLendikten sonra, fazLaLIkLarı cıkarınca Hayatımdan, Ruhum eksiLmiŞ,kayboLmuŞ ama ben cogaLmIŞ oLacagım bu hayata |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fazlasiyla... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |