muhteva forum

Felsefe dramım:)

Matbu' icinde Felsefe dramım:) konusu , Ne gıcık ders bu felsefe ya döktü hepimizi hoca yazık değil mi bize hocada sallamışsın dedi zaten Niye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diye bildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum …

Geri git   muhteva forum > İlköğretim Türkçe Dersi > Edebiyat-Sanat-Kitap > Matbu'

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Felsefe dramım:)

Matbu' icinde Felsefe dramım:) konusu , Ne gıcık ders bu felsefe ya döktü hepimizi hoca yazık değil mi bize hocada sallamışsın dedi zaten Niye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diye bildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22.09.08   #1
VİP Üye

musabbinumeyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 238 musabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond repute
musabbinumeyr - MSN üzeri Mesaj gönder musabbinumeyr isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Ne gıcık ders bu felsefe yadöktü hepimizi hocayazık değil mi bizehocada sallamışsın dedi zatenNiye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diyebildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum demek kiSenin dersine kastım var kardeşim çalışıyorum işte

O onu demiş bu bu demişbu öğrenci ne demiş diye soran yokHele bi sorun bu kızcağız ne demiş ne istemiş ne düşünmüşİki kelimeyi bir araya getiren iki bilimsel kelime ezberleyen cıkmıs meydana filozofum diye
Neymiş aşin kaplumbağayı geçemezmişNesi eksik hayvancağızın?doğru eksikDoğrular sonsuz noktalardan oluşurmuşÇizin bu hayvancağıza da bir doğru olsun bitsin O da sonsuz oluversin isteUydur uydur düz al sana felsefe bu ne ya?

Ruh varmıymış yokmuymuş hala bunu tartışıyorlarComte bey metafiziği kabul etmezmiş,ruh yokmuşHadi be!samimiyetsiz iki ayaklı Azrail alırken ruhunu görmüşsündür umarım Ruh varmıymış yokmuymuşNe oldu varmış dimi varmış iste Azrail alıverıyormu işte

Allah demeyi bile bilmiyorlarneymiş Tanrıeşek arısı soksun dilini yaTanrı olumsuzluk sonsuzluk tartısın duruninsan bilmediğini tartışır mı sonsuzluk hakkında ne biliyorsun ki sen!sonsuzluğun sahibini hiç tanıdın mı sonsuzların sahibini hiç tanıdın mı sonsuz sevgiyle sevip sonsuzluğu tattın mı Allah deyip sonsuz bir ummana daldın mı ufacık bir damla olarak???
”düşünüyorum o halde varım”mıs yok canım yok o oyle degıl “zikrediyorum o halde varımOnu tanıyorum o halde varım”yanlıs biliyorsun tamam guzel felsefe yapmışsın ama sonuç yanlış
Akıllı olun biraz çıldırtmayın adamı…

yine sacmaladım iste maksat muhabbet olsun
musabbinumeyr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22.09.08   #2
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Sen daha orda mısın kardeş
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.09.08   #3
VİP Üye

Tecrübe Puanı: 238 musabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond reputemusabbinumeyr has a reputation beyond repute
musabbinumeyr - MSN üzeri Mesaj gönder musabbinumeyr isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Ensar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen daha orda mısın kardeş

ora??
Alt 23.09.08   #4
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 758 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Hani bir ara felsefe hakkında konu açmıştın aynı dertten muzdarip olarakKast odur
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.09.08   #5
VİP Üye

yine o zamanlardan kalmaşimdi aramız iyiokuyabilirsem felsefede yan dal olarak okumaya çalışacam inştabii beni marmaraya alırlarsa
Alt 23.09.08   #6
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 618 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Alıntı:
musabbinumeyr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yine o zamanlardan kalmaşimdi aramız iyiokuyabilirsem felsefede yan dal olarak okumaya çalışacam inştabii beni marmaraya alırlarsa
Yine mi marmara muhabbeti kuzen takıldın kaldın marmarada başka okul mu yok

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.09.08   #7
VİP Üye

kuzen bir gun fethedilecek o marmaranın kapısından girecem bak buraya yazıyorum seneye bu zamanlar gorursun nasıl girdigimi
onlar pes edecek ben etmicem
Alt 23.09.08   #8
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 618 sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Alıntı:
musabbinumeyr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kuzen bir gun fethedilecek o marmaranın kapısından girecem bak buraya yazıyorum seneye bu zamanlar gorursun nasıl girdigimi
onlar pes edecek ben etmicem
İşte benim kuzenim

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23.09.08   #9
VİP Üye

Alıntı:
sonsuz_nur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte benim kuzenim
maramara nın kapısındada iterim bu alkışı

amaaan neyse ben kim marmara kim??
neyse boşuna umitlenmim sonucu kötü oluyor
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
dramim:), felsefe

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:34 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler