Matbu' icinde Felsefe dramım:) konusu , Ne gıcık ders bu felsefe ya döktü hepimizi hoca yazık değil mi bize hocada sallamışsın dedi zaten Niye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diye bildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum …
| |||||||
| | |
Matbu' icinde Felsefe dramım:) konusu , Ne gıcık ders bu felsefe ya döktü hepimizi hoca yazık değil mi bize hocada sallamışsın dedi zaten Niye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diye bildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| VİP Üye | Ne gıcık ders bu felsefe ya döktü hepimizi hoca yazık değil mi bize hocada sallamışsın dedi zaten Niye salıylayım ya salladığımın yanına yazıyorum mu salladım diye bildigimi yazarım bilmediğimde bilmiyorum demek ki![]() Senin dersine kastım var kardeşim çalışıyorum işte![]() ![]() O onu demiş bu bu demiş bu öğrenci ne demiş diye soran yok Hele bi sorun bu kızcağız ne demiş ne istemiş ne düşünmüş İki kelimeyi bir araya getiren iki bilimsel kelime ezberleyen cıkmıs meydana filozofum diye![]() Neymiş aşin kaplumbağayı geçemezmiş Nesi eksik hayvancağızın ?doğru eksik Doğrular sonsuz noktalardan oluşurmuş Çizin bu hayvancağıza da bir doğru olsun bitsin O da sonsuz oluversin iste Uydur uydur düz al sana felsefe bu ne ya?Ruh varmıymış yokmuymuş hala bunu tartışıyorlar Comte bey metafiziği kabul etmezmiş,ruh yokmuş Hadi be!samimiyetsiz iki ayaklı Azrail alırken ruhunu görmüşsündür umarım Ruh varmıymış yokmuymuş Ne oldu varmış dimi varmış iste Azrail alıverıyormu işte![]() ![]() Allah demeyi bile bilmiyorlar neymiş Tanrı eşek arısı soksun dilini ya Tanrı olumsuzluk sonsuzluk tartısın durun insan bilmediğini tartışır mı sonsuzluk hakkında ne biliyorsun ki sen!sonsuzluğun sahibini hiç tanıdın mı sonsuzların sahibini hiç tanıdın mı sonsuz sevgiyle sevip sonsuzluğu tattın mı Allah deyip sonsuz bir ummana daldın mı ufacık bir damla olarak???”düşünüyorum o halde varım”mıs yok canım yok o oyle degıl “zikrediyorum o halde varım Onu tanıyorum o halde varım”yanlıs biliyorsun tamam guzel felsefe yapmışsın ama sonuç yanlış![]() ![]() Akıllı olun biraz çıldırtmayın adamı… ![]() yine sacmaladım iste maksat muhabbet olsun ![]() |
| |
| | #2 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Tecrübe Puanı: 758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen daha orda mısın kardeş ![]() |
| |
| | #3 |
| VİP Üye | |
| |
| | #4 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Tecrübe Puanı: 758 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani bir ara felsefe hakkında konu açmıştın aynı dertten muzdarip olarak Kast odur![]() |
| |
| | #5 |
| VİP Üye | yine o zamanlardan kalma şimdi aramız iyi okuyabilirsem felsefede yan dal olarak okumaya çalışacam inş![]() tabii beni marmaraya alırlarsa ![]() |
| |
| | #6 | |
| αн∂-î мîѕαк ![]() Üyelik tarihi: 14-03-07 Nerden: ^İstanbul^
Tecrübe Puanı: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
| |
| | #7 |
| VİP Üye | kuzen bir gun fethedilecek ![]() o marmaranın kapısından girecem![]() ![]() bak buraya yazıyorum seneye bu zamanlar gorursun nasıl girdigimi![]() ![]() ![]() onlar pes edecek ben etmicem ![]() |
| |
| | #8 | |
| αн∂-î мîѕαк ![]() Üyelik tarihi: 14-03-07 Nerden: ^İstanbul^
Tecrübe Puanı: 618 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| VİP Üye | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dramim:), felsefe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |