Abes icinde Fındıklı çikolata konusu , Yolcu otobüsünde, şoförün hemen arkasındaki yaşlı teyze avcuna biriktirdiği kırıntılı fındıkları şoföre uzatmış; Fındıklı çikolata _Buyur evladım ye. _Teşekkür ederim teyze. Şoför fındıkları bir güzel yer.Bir süre sonra yaşlı teyze ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| αн∂-î мîѕαк ![]() Üyelik tarihi: 14-03-07 Nerden: ^İstanbul^
Tecrübe Puanı: 1878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fındıklı çikolata Yolcu otobüsünde, şoförün hemen arkasındaki yaşlı teyze avcuna biriktirdiği kırıntılı fındıkları şoföre uzatmış; Fındıklı çikolata _Buyur evladım ye. _Teşekkür ederim teyze. Şoför fındıkları bir güzel yer.Bir süre sonra yaşlı teyze yine bir avuç fındığı uzatır.Şoför yine alır,afiyetle atıştırır. _Ya teyze senin şu fındıklarda pek bi hoş ,der. _Afiyet olsun yavrum.Bak bunları da al, deyince şoför mahçup: _Teyzecim, hep bana veriyorsun,sen niye yemiyorsun?der. _Yavrum, benim dişlerim kesmiyo da, ben çikolatasını emiyom |
| |
| | #2 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07
Tecrübe Puanı: 1604 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu iğrenç fıkra bir kere daha eklenmişti. iğrençliğinden hatırladım. |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O kadar da aradım bulamadım nerdeyse verirmisin linki. |
| |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1604 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla linkini bilmiyorum. ama daha önce yazıldığından eminim. |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben aradım bulamadım. |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1604 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler HAZAN cım konu kilitlenip abes e taşındı. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cikolata, findikli |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sivilce için özel çikolata | nakkaş | Sağlık Köşesi | 0 | 12.03.09 00:40 |
| Çikolata rengi Photoshop Çerçevesi | OKTAR | Çerçeve Fonları | 0 | 07.03.08 22:10 |
| Ülker lüks çikolata devini satın aldı | ebu cendel | Güncel Haberler | 0 | 21.12.07 12:14 |
| çikolata ve şekerleme fonları | @ksakal | Photoshop PSD-Photoshop Fon | 7 | 27.09.07 20:45 |
| burçlara göre çikolata | temurmelik | Gülmek bizim de hakkımız :) | 10 | 15.09.07 10:36 |