| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar Okundu |
Sohbet-ül Arz icinde foruma selamsız girmeyelim. konusu , arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim. foruma selamsız girmeyelim. selam vermeden geçmemeye gayret edelim.. ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece. zira ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 02-04-07 Nerden: olduğum yerden
Tecrübe Puanı: 266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | foruma selamsız girmeyelim. arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim. foruma selamsız girmeyelim. selam vermeden geçmemeye gayret edelim.. ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece. zira yarın gebze de olmalıyım. göreni gözetene emanet olunuz.. |
| |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 3425 ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. yahu bu ne yolculuk böyle....göçmen kuşları bile bu kadar gezmez... |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. sormayın hocam ya , yolculuk lafını bile duymak istemiyoruz ama ne yaparsınız işler biraz yoğun şu sıralar . gerçi tek derdimiz bizleri uzunca bir zaman forumdan ayrı bırakması ama ona da bir çözüm bulacağız elbet .. |
| |
| | #4 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07
Tecrübe Puanı: 1465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. Allah yardımcın olsun kardeş. |
| |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. selam aleykum. nihayet gebze deki toplantımız nihayete erdi ve bizler de soluğu forumumuzda aldık. cümleten hoşbulduk!!! :zohiuj: |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. hoşgeldin diyoruz. bakmışız gene gitmişsin. biz de hoşgeldin demekten yorulduk. |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 266 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. bak sen demek yorucu oluyor . eh madem öyle o halde demeyiverirsiniz sizde .. amma ve lakin bizler her foruma girip çıkmada forumda olduğumuzu bildireceğiz. e tabi sizin karşılamaları toptan kabul edelim. zira yoruluyormuşsunuz.. Konu emir cihad tarafından (02.07.07 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. yanlış anlama be kardeş. kötü bir amaçla söylemedim. |
| |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 21-05-07 Nerden: neredeysem oradan ... =)
Tecrübe Puanı: 836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. işte bu yaww.. işte budur.. ne zamandır böyle birşey istiyordum.. Allah razı olsun senden emir abi yaww.. iyi oldu böylece her girenden haberimiz olacak.. canı gönülden teşekkür ediyorum abicim..:flowers: |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| foruma, foruma selamsız girmeyelim, girmeyelim, selamsiz |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| foruma müzik ekleyin arka planda çalsın | @ksakal | vBulletin Genel | 5 | 03.10.08 03:43 |
| Foruma resim eklemek | @ksakal | Forum Kullanımı | 30 | 09.06.08 18:17 |
| sizi niye foruma kabul edelim?? | musabbinumeyr | Gülmek bizim de hakkımız :) | 1 | 18.08.07 07:13 |
| Foruma Nasıl Üye Çekilir | @ksakal | vBulletin Genel | 0 | 29.03.07 17:13 |
| Foruma Flash (*.swf) animasyon eklemek | @ksakal | vBulletin Genel | 0 | 29.03.07 00:14 |
adsense