Sohbet-ül Arz icinde foruma selamsız girmeyelim. konusu , arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim. foruma selamsız girmeyelim. selam vermeden geçmemeye gayret edelim.. ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece. zira ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: olduğum yerden
Tecrübe Puanı: 268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | foruma selamsız girmeyelim. arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim. foruma selamsız girmeyelim. selam vermeden geçmemeye gayret edelim.. ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece. zira yarın gebze de olmalıyım. göreni gözetene emanet olunuz.. |
| | |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 4236 ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. yahu bu ne yolculuk böyle....göçmen kuşları bile bu kadar gezmez... |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. sormayın hocam ya , yolculuk lafını bile duymak istemiyoruz ama ne yaparsınız işler biraz yoğun şu sıralar . gerçi tek derdimiz bizleri uzunca bir zaman forumdan ayrı bırakması ama ona da bir çözüm bulacağız elbet .. |
| | |
| | #4 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07
Tecrübe Puanı: 1605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. yardımcın olsun kardeş. |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. selam aleykum. nihayet gebze deki toplantımız nihayete erdi ve bizler de soluğu forumumuzda aldık. cümleten hoşbulduk!!! :zohiuj: |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. hoşgeldin diyoruz. bakmışız gene gitmişsin. biz de hoşgeldin demekten yorulduk. |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. bak sen demek yorucu oluyor . eh madem öyle o halde demeyiverirsiniz sizde .. amma ve lakin bizler her foruma girip çıkmada forumda olduğumuzu bildireceğiz. e tabi sizin karşılamaları toptan kabul edelim. zira yoruluyormuşsunuz.. Konu emir cihad tarafından (02.07.07 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. yanlış anlama be kardeş. kötü bir amaçla söylemedim. |
| | |
| | #9 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 20-05-07 Nerden: neredeysem oradan ... =)
Tecrübe Puanı: 1246 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: foruma selamsız girmeyelim. işte bu yaww.. işte budur.. ne zamandır böyle birşey istiyordum.. razı olsun senden emir abi yaww..iyi oldu böylece her girenden haberimiz olacak.. canı gönülden teşekkür ediyorum abicim..:flowers: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| foruma, foruma selamsız girmeyelim, girmeyelim, selamsiz |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| foruma müzik ekleyin arka planda çalsın | @ksakal | vBulletin Genel | 5 | 03.10.08 02:43 |
| Foruma resim eklemek | @ksakal | Forum Kullanımı | 30 | 09.06.08 17:17 |
| sizi niye foruma kabul edelim?? | musabbinumeyr | Gülmek bizim de hakkımız :) | 1 | 18.08.07 06:13 |
| Foruma Nasıl Üye Çekilir | @ksakal | vBulletin Genel | 0 | 29.03.07 16:13 |
| Foruma Flash (*.swf) animasyon eklemek | @ksakal | vBulletin Genel | 0 | 28.03.07 23:14 |