Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Muhabbethane > Sohbet-ül Arz

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

foruma selamsız girmeyelim.

Sohbet-ül Arz icinde foruma selamsız girmeyelim. konusu , arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim. foruma selamsız girmeyelim. selam vermeden geçmemeye gayret edelim.. ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece. zira ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.07   #1
Daimi Üye

emir cihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 268
emir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond repute

arkadaşlar foruma giriş çıkışlarda önce selam sonra kelam edelim.
selam vermeden geçmemeye gayret edelim..

ben deniz emir cihad olaraktan aranızdan ayrılıyorum e tabiyki bu günlük sadece.

zira yarın gebze de olmalıyım.

göreni gözetene emanet olunuz..
emir cihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 02.07.07   #2
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4236
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Cevap: foruma selamsız girmeyelim.

yahu bu ne yolculuk böyle....göçmen kuşları bile bu kadar gezmez...
@ksakal isimli Üye şuanda  online konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 02.07.07   #3
Daimi Üye

emir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond reputeemir cihad has a reputation beyond repute

sormayın hocam ya , yolculuk lafını bile duymak istemiyoruz ama

ne yaparsınız işler biraz yoğun şu sıralar .

gerçi tek derdimiz bizleri uzunca bir zaman forumdan ayrı bırakması ama ona

da bir çözüm bulacağız elbet ..
emir cihad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 02.07.07   #4
Biz ondanız o bizden

Tecrübe Puanı: 1605
HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute

yardımcın olsun kardeş.
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 02.07.07   #5
Daimi Üye

selam aleykum.

nihayet gebze deki toplantımız nihayete erdi ve bizler de soluğu forumumuzda aldık.

cümleten hoşbulduk!!! :zohiuj:
Alt 02.07.07   #6
Biz ondanız o bizden

HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute

hoşgeldin diyoruz.
bakmışız gene gitmişsin.
biz de hoşgeldin demekten yorulduk.
Alt 02.07.07   #7
Daimi Üye

bak sen demek yorucu oluyor .

eh madem öyle o halde demeyiverirsiniz sizde ..

amma ve lakin bizler her foruma girip çıkmada forumda olduğumuzu bildireceğiz.

e tabi sizin karşılamaları toptan kabul edelim.

zira yoruluyormuşsunuz..

Konu emir cihad tarafından (02.07.07 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: muhteva.com otomatik flood önleyici
Alt 02.07.07   #8
Biz ondanız o bizden

yanlış anlama be kardeş.
kötü bir amaçla söylemedim.
Alt 02.07.07   #9
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1246
HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute

işte bu yaww..
işte budur..
ne zamandır böyle birşey istiyordum..
razı olsun senden emir abi yaww..
iyi oldu böylece her girenden haberimiz olacak..
canı gönülden teşekkür ediyorum abicim..:flowers:
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
foruma, foruma selamsız girmeyelim, girmeyelim, selamsiz

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
foruma müzik ekleyin arka planda çalsın @ksakal vBulletin Genel 5 03.10.08 02:43
Foruma resim eklemek @ksakal Forum Kullanımı 30 09.06.08 17:17
sizi niye foruma kabul edelim?? musabbinumeyr Gülmek bizim de hakkımız :) 1 18.08.07 06:13
Foruma Nasıl Üye Çekilir @ksakal vBulletin Genel 0 29.03.07 16:13
Foruma Flash (*.swf) animasyon eklemek @ksakal vBulletin Genel 0 28.03.07 23:14

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:28 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları