muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Forum Oyunları ve Anket

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

forumdan birini seç,ona uygun resmi gönder

Forum Oyunları ve Anket icinde forumdan birini seç,ona uygun resmi gönder konusu , ben @ksakal hocamı şeçiyorum alınma darılma yok ama…

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28.05.08   #1
Sadık Üye

ravza gülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 408 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute
forumdan birini seç,ona uygun resmi gönder

ben @ksakal hocamı şeçiyorum

alınma darılma yok ama
ravza gülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 28.05.08   #2
Üye

sehadet_gulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 7 sehadet_gulu isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Güzel bir konu sağolun...

Ben de AYSEL BAYAR kardeşim'e bu resmi hediye ediyorum..

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !

Ben yapmıştım. Şimdi bu konuyu görünce ilk Aysel kardeşim geldi aklıma ben de hediye edeyim dedim. Rabbim ona da bize de nasip etsin inşâALlah...

vesselam....
sehadet_gulu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28.05.08   #3
Sadık Üye

Konuları:
Tecrübe Puanı: 408 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute

hüseyin oktar kardeş buda sana:imageg:
Alt 28.05.08   #4
Sadık Üye

Konuları:
harflerin ruhu ile hala kızı @y ışıgı laflıyor

Alt 28.05.08   #5
Sadık Üye

Konuları:
alınma darılma yok
Alt 28.05.08   #6
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 545 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink forumdan birini seç, ona uygun resmi gönder

Alıntı:
sehadet_gulu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel bir konu sağolun...

Ben de AYSEL BAYAR kardeşim'e bu resmi hediye ediyorum..

Ben yapmıştım. Şimdi bu konuyu görünce ilk Aysel kardeşim geldi aklıma ben de hediye edeyim dedim. Rabbim ona da bize de nasip etsin inşâALlah...

vesselam....
Saadet Gülü Kardeşim Allah razı olsun...Valla süpriz oldu...Buda benden sana;

İnşaAllah gideriz oralara; dediğin gibi isteyen herkese nasip etsin...Vesselam!..
AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28.05.08   #7
Moderator

Konuları:
Tecrübe Puanı: 545 AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Wink

Bu resmi görünce benim aklıma Efşan bacım geldi ve bende ona hediye ediyorum...Konu için ravza gülü teşekkürler...Vessela m!...
Alt 28.05.08   #8
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 535 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
:dancing:bir psikiyatriste görünsem iyi olacak benim açımdan
çok güzel konu canım arkadaşım
(illa kendimi hatırlatmammı lazım ya)

unutmayın unutulanlar unutanları asla unutmazlar ona göre

jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28.05.08   #9
Moderator

Konuları:
Wink forumdan birini seç, ona uygun resmi gönder

EFŞAN KONU BURADAYMIŞ...BEN YANLIŞ ADRESDE ARAMIŞIM...NEYSE BULDUK SONUNDA..vESSELAM!...
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:10 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats