Matbu' icinde Gökyüzü Yazıları konusu , Gökyüzü Yazıları I. Ablamın oyuncak bebeğini tutuşu gibi tut ellerimden Yaklaştır yüzüne gözlerinden öp göğümün. Tek sen bil beni Yetim bir çocuğun saçını okşar gibi okşa Yıldızları eksik olmasın yüreğimin …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: kocaeli/ izmit
Konuları: Tecrübe Puanı: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökyüzü Yazıları Gökyüzü Yazıları I. Ablamın oyuncak bebeğini tutuşu gibi tut ellerimden Yaklaştır yüzüne gözlerinden öp göğümün. Tek sen bil beni Yetim bir çocuğun saçını okşar gibi okşa Yıldızları eksik olmasın yüreğimin II. Topallıyordu seni taşıyan bulutlar Yanlış yere de indirebilirdi seni yağmur melekleri Rahmettin, ağırdın, yaşamak zordu belki Geceleri yanık sesli kanaryalar söyler sevda notlarını Çiy düşen toprağın sis gibi çöksün üzerine ebemkuşağı Ayna su gibi üşüdüğü zaman Buğusuna yazılır yalnızlık Gözlerim değince kumdan tenine tefeci dakikaların Bilemem akrebin ne yana döneceğini Seni görünce kurusun ayrılık nemi Elde bir ay gölgesi ve erenlerin türküleri Yağ diye bir ses gelmeseydi arza inmezdin aşk III. Ölü tenli yapraklardır kaldırım taşları Sayrılığı titreyişinden okunur kudretli bildiğim ağaçların Bu mevsim sonbahardır (haberin yok!) Eşiğine düştüğümü bilmiyorsun ilk cemre gibi Sessiz, susak ve öksüz. Binbir gece masallarında bir er olarak Yetiştirmiştim kendimi… Seninle başlayıp Seninle bitmenin zevkini dağlara sor bakalım Tandırda yanan demir gibi erimez miydi? Aşk; demirci gibi döver adamı İşler de kılıç gibi eder kelimeleri… Mehmet TÜRKMEN |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-02-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Konuları: Tecrübe Puanı: 545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | razı olsun...Vesselam!... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |