Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Muhabbethane > Gülmek bizim de hakkımız :)

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Gülme Krizine karşı önleminizi alınız!

Gülmek bizim de hakkımız :) icinde Gülme Krizine karşı önleminizi alınız! konusu , Gülme Krizine karşı önleminizi alınız! Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor: "Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.06.07   #1
onursal üye

mubtedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 403
mubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond repute
Smile Gülme Krizine karşı önleminizi alınız!

Gülme Krizine karşı önleminizi alınız!
Bir dönem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor:

"Sene 1965. Bir genel müdürlükte özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. Ben ise işe gireli 2 hafta olmus, olmamış.

Genel Müdür bey beni çağırttı:
- Tebrik kartları hazır mı?.. Şaşırdım:
- Anlamadım! Hangi kartlar efendim?

- Aman evladim, Şükrü Bey sana söylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı.. Tüh tüh.. Eyvah...

- Çabuk hemen hazırlayıverin.
- Emredersiniz efendim! dedim. Ancak sabaha kadar 3 bin kartı nasıl yazacağım?

Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden makamca alt'takilere şu sekilde yazacaktım:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"

1.000 tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade yer alacaktı:
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim." Sabaha kadar 3 bin kart, düşünebiliyor musunuz?!?..

Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım öncelikli 2000 karta:

"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",
"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim",
"Bayramını kutlar, gözlerinden öperim"
...

1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!.. Nasıl sıkıntı bastı bir bilseniz!... 738, 918..

2,5 paket Samsun'u bu arada bitirmişim. Öyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım. Sıra 2000. karta geldiğinde şafak söküyordu. Ben de bitmişim ama önümde hala yığınla kart duruyor!

Şimdi de 1.000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var. 4. Paket sigarayla birlikte "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim"e başladım..

Boyuna yazıyorum, göz kapaklarim iyice ağırlaştı, takoz koysam gene de kapanacak.

209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artık kalemi parmaklarımın arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim:

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
...

Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum:

"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken.."

"Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim.."

“Sizin, niyazi ile eşiniz birlikte bayramınızı sıhhat dilerim, tebrikle beraber.”

"Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim.."

"Önce bayramınızı başarılı eder, sonra eşinizle Niyazi'ye tebrikli günler dilerim.."

"Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sıhhatli tebrik dilerim.."

“Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun, eşiniz ile birlikte tebrik olsun”

"Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi'ye başarılar diler aynı zamanda ederim.."

"Bayramınıza etmeden önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin gözlerinden öperim.."

"Sizin de, eşinizin de, Niyazi'nin de, bayramini da, tatilini de, gemlisini de, geçmisini de bayramını beklerim.. Saygiyla tebrik ederken.."

"Önce niyazi bayramı tebrik etsin, yok öyle yağma, ben size ve eşinize sıhhat dilerim sonra"

“Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin, size de daha bayram gelebilir.”

“Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin”

“Tebrik ederim niyaziyi, eşiniz ile birlikte sizin bayram sabahı sıhhatinizi dilemiş”

Sabah tam mesai saatinde, gözlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdim.. Genel müdür bir-ikisine şöyle bir baktı: "Aferin" dedi.

"Güzel yazmışsın. Hemen postalayın!" Bizde HEMEN POSTALADIK!..

3 gün sonra da önce bizim genel müdürü, sonra da tahmin ettiğiniz gibi bendenizi postaladılar!..
mubtedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #2
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2363
şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute
Cevap: Gülme Krizine karşı önleminizi alınız!

Eline sağlık hocam.Güldürdü beni yav.

Hediyeleşmek sünnettir.Haydi hediyeleşmeye.
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun.

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin.
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #3
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4207
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

haha...karnım ağrıdı
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #4
onursal üye

Tecrübe Puanı: 0
AşkınSudaki izi is on a distinguished road

çok güldüm yaaa ama bu niyazi yüzünden baya olay olmuştur evlerde
AşkınSudaki izi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #5
onursal üye

mubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond reputemubtedi has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Gülme Krizine karşı önleminizi alınız!

Yav çok dum, bütün stresimi attım. Hala gülmekten kendimi alamıyorum.
mubtedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #6
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4207
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

düşüncesenize hocam yeni stajer öğretmensiniz ve müdür sana aniden buna benzer birşey veriyor ve bunu kitapına uydururarak yapıyor..eve gidiliyor ve sabaha kadar yazılıyor.....acaba 3-5 gün sonra ne olurdu..
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #7
Biz ondanız o bizden

Tecrübe Puanı: 1604
HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute

hocam sizden razı olsun.
abim ve kardeşim de okuyolardı.gülmekten çatladılar.
:flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 18.06.07   #8
O Artık Bizden

şımarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 325
şımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond repute

çok komik bu yaa ama işten postalananlara da yazık olmuş
şımarık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 19.06.07   #9
onursal üye

Belki de ilgili kurumda, bütün Niyaziler de postalanmıştır. Ne desiniz?

Düşünsenize bir. Niyazi avı başlamıştır.
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
aliniz, gulme, karsi, krizine, onleminizi

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
EĞİTİM BİLİMLERİ DENEME SINAVI EGITIM BİLIMLERI @ksakal KPSS Soruları-Deneme Sınavları 0 17.08.08 23:10
KPSS TARİH NOTLARI @ksakal KPSS Soruları-Deneme Sınavları 0 17.08.08 20:40
Şehadetinin 4. Yıldönümünde: Şeyh Ahmed Yasin @ksakal Güncel Haberler 0 23.03.08 10:40
Bediüzzaman Said Nursi( r.a.) akra İz Bırakanlar 6 22.05.07 18:35
Atatürk Dönemi Dış Politika akra Tarih Konu Anlatımları 0 11.04.07 22:37

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:41 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları