| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar Okundu |
Abes icinde hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? konusu , hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? Matematik : Oğlum,senin o kafanı 5`e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. Biyoloji : Çocuğum senin DNA ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Tecrübe Puanı: 3051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? hangi öğretmen nasıl tehdit eder ? Matematik : Oğlum,senin o kafanı 5`e böler, y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım. Biyoloji : Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok ederek enerjisiz bırakırım, terliksi hayvana dönersin ona göre. Tarih : Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm. Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız. Resim : Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır, modellik yaptırırım. Coğrafya:Oğlum,yörüng eden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır, 26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım. Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun. Edebiyat : Hiç mübalağa etmiyorum. Seni edebi bir parça olarak parçalar, bir güzel gazelini okurum. Kimya : Bakın, kafamı bozmayın! Sizi atomlarınıza ayırır, oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum. Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz. Beden Eğitimi : Bak nasıl konuşuyor hâla ?! Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim. Müzik : Biraz daha konuşmaya devam ederseniz, saz sapıyla hepinizin ensturumantal olarak notalarını çıkarır, solfejik beraber ve solo vuruşlarınızı da lük olarak yaparım haa! Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz! not:alıntı |
| |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Tecrübe Puanı: 3207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha önce verilmişti.Buradan devam edebilirsiniz. http://www.muhteva.com/ogretmen-tehditleri-t15655.html |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| eder, hangi, nasil, ogretmen, tehdit |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| vücudumuzu tanıyalım ünitesi soruları | yusuf2345 | Fen Bilgisi Konu Anlatımı | 0 | 07.12.08 15:17 |
| islami ruya tabirleri a | @ksakal | İslami Rüya Tabirleri | 0 | 19.09.08 13:20 |
| islami ruya tabirleri c | @ksakal | İslami Rüya Tabirleri | 0 | 19.09.08 13:20 |
| islami ruya tabirleri b | @ksakal | İslami Rüya Tabirleri | 0 | 19.09.08 13:20 |
| EĞİTİM BİLİMLERİ DENEME SINAVI EGITIM BİLIMLERI | @ksakal | KPSS Soruları-Deneme Sınavları | 0 | 17.08.08 23:10 |