Matbu' icinde hangi sevdaların peşindeyim YA RAB... konusu , hangi sevdaların peşindeyim nerey e bu gidişlerim oysa beklenen güzel şeyler varken ki onlara ulaşmak daha kolayken neden bu başka gönüle yanmalar sevdanınd a bir sınırı var derler ama gerçek …
| |||||||
| | |
Matbu' icinde hangi sevdaların peşindeyim YA RAB... konusu , hangi sevdaların peşindeyim nerey e bu gidişlerim oysa beklenen güzel şeyler varken ki onlara ulaşmak daha kolayken neden bu başka gönüle yanmalar sevdanınd a bir sınırı var derler ama gerçek …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 20-09-08 Nerden: sessizliğin içinden
Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi sevdaların peşindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nerey e bu gidişlerim![]() ![]() oysa beklenen güzel şeyler varken ki onlara ulaşmak daha kolayken neden bu başka gönüle yanmalar![]() ![]() ![]() sevdanınd a bir sınırı var derler ama gerçek aşka sınır tanınmaz![]() ![]() ![]() eğer şair derken "ben böyle olmamalıydım diye" benim gözlerim kan ağlamalı![]() ![]() yoksa yalancı aşklara akıtılan gözyaşları değil gözyaşı kan olsa bir hiçtir![]() ![]() hangi ruhu duymam gerek içimde ![]() ![]() ve hangi ruh beni sarsmalı derinden![]() ![]() ![]() oysa ne aşıklar var ki görmeden bile sevmenin en güzelini en yücesini tadıyor![]() ![]() görmek yetmezmiş demek![]() ![]() ![]() demek ki hissetmek gerekmiş![]() öyleyse ben neden hissetmeden yoksun aciz ve pervasız yaşıyorum![]() ![]() hangi gülü koklamak gerekti benim ![]() ![]() ![]() ![]() onca gül insanın içinde yaşarken eğer bir nebzede olsa gül kokusuna hasretsem![]() neden o nadide güllere serzenişte bulunayım![]() ![]() eğer hakiki Gülden nasibimi almamışsam neden halimden utanmıyorum ki ben![]() ![]() ![]() sevdaları yaşamak ama gerçek sevdaları ![]() ![]() hissetmek en derin duygularla EN SEVGİLİYE'nin aşkını![]() ![]() eğer güllerim solarsa benden başka kim verecek ki suyunu![]() ![]() ![]() o zaman nereye bu gidişlerim![]() ![]() ![]() heyhat ![]() ![]() ![]() ! gönül sana özlem duymakta beklediklerim aleyhime zamanımı çalmakta ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hangi, pesindeyim, rab..., sevdalarin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |