H-I-İ icinde Her Sabah Bir Çöl Masalında... konusu , ‘’Her sabah bir çöl masalında uyanırdım belki de yanlış bir Leyla’’ Heybemde ağır bir yalnızlık Kalbe bu kadarı fazla gelmez miydi? Ahhh!! Sızılarım artıyor Kekremsi bir tat kaldı dilimde senden …
| |||||||
| | |
H-I-İ icinde Her Sabah Bir Çöl Masalında... konusu , ‘’Her sabah bir çöl masalında uyanırdım belki de yanlış bir Leyla’’ Heybemde ağır bir yalnızlık Kalbe bu kadarı fazla gelmez miydi? Ahhh!! Sızılarım artıyor Kekremsi bir tat kaldı dilimde senden …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Tecrübe Puanı: 422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ‘’Her sabah bir çöl masalında uyanırdım belki de yanlış bir Leyla’’ Heybemde ağır bir yalnızlık Kalbe bu kadarı fazla gelmez miydi? Ahhh!! Sızılarım artıyor ![]() Kekremsi bir tat kaldı dilimde senden gayri… Nehirler ayrıldı yatağından Çığlığımı duyunca, Senden ayrı bir cümleye eş olmuştum artık! Bu hikayenin başrolünü ben kaptım Sana bıraktım figüran halimi Yansıttım kara renkli perdeye Tüm yasan/ama/mışlığı I perdeAsi bir ceylanın dörtnala koşumuydu, Sana gelişim… II perdeLakin bir avcı kürküydü üzerindeki, Ürktüm! Ara perde Aldandım… III perde‘’sen yağmur ol ben toprak’’ nidasıyla gelmiştin, Maskendeki soysuzluğu başarıyla kapatmıştın ![]() Bir ara perde daha… Çözememiştim onu aklı leyli hükmündeki zavallı ben! Ve oyundaki zaman tasviri: Vakit riyanın suda erimesi vaktiydi, Suda kabarmasını bekleyemezdim ![]() ![]() Son perde( gerceklerin çözümü aynı zamanda) Leğenlerinde baldırı çıplak üzüm ezen kadınlar gibi Zahmetini yüreğimde çektiğim bir acıyla ezdim Ezdikçe bir daha ezdim Pütürleşmiş sevda yanılgısından Topak kalmasın geriye diye… Şişeledim kıvama gelen zehirli katık denen o karayı Tıpasını kana bulaşmış ellerimle taktım ![]() ![]() Attım kör kuyusu olan kapısız Geri dönüşsüz Mahzeni karanlığa… ‘’dönmek’’ : fiili bir yanılgı Çekimi yasaklı bir eylem Ya da sadece 3 tekil şahıslara uygulananNadirlerden… / Ben şahsıma münhasır ‘’ben’’şahsına çekimsiz bir iz düşüm / Suda aksini yitirmiş yüzsüz bir sevdaya, Tekne karanlığında, Nefti bir yalnızlık kattım ![]() Kitresi fazla kaçsa da… ‘’ Gül savrulur dallarında sarp yollara vuramam ki’’ ‘’Yalan oldu yalan oldu Ateş söndü yalan oldu Bir yıldızdın akıp geçtin Dileklerim yalan oldu ‘’(edip akbayram) 2 Ağustos 2008 / GÜL ÇİĞDEM |
| |
| | #2 |
| Guest
| ‘’Yalan oldu yalan oldu Ateş söndü yalan oldu Bir yıldızdın akıp geçtin Dileklerim yalan oldu ‘’ Paylaşım İçin Teşekkürle |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 08-09-08
Tecrübe Puanı: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tags |
| her sabah bir çöl masalında uyanırdım |
| Tags |
| masalinda..., sabah |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |