Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > İlköğretim Branş Dersleri ve Genel Eğitim > ÖSS,KPSS,LES,DGS,SBS,TOEFL > SBS Seviye Belirleme Sınavı

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Herkes sbs puanını yazsın kim kimden daha iyi :)

SBS Seviye Belirleme Sınavı icinde Herkes sbs puanını yazsın kim kimden daha iyi :) konusu , Bu ilk konum onun için yanlışlarım olabilir şimdiden özür dilerim ... [^_^] Herkes sbs puanını yazsın kim kimden daha iyi :) Herkes 2008 sbs de kaç puan aldığını yazsın ben ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.08   #1
Öylesine Uğradım

Raysen_As - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16
Raysen_As is just really niceRaysen_As is just really niceRaysen_As is just really niceRaysen_As is just really niceRaysen_As is just really nice
Cool Herkes sbs puanını yazsın kim kimden daha iyi :)

Bu ilk konum onun için yanlışlarım olabilir şimdiden özür dilerim ... [^_^]
Herkes sbs puanını yazsın kim kimden daha iyi :)
Herkes 2008 sbs de kaç puan aldığını yazsın ben başliyim..

ßu sene 8 oldum 477 aldım
Raysen_As isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 15.09.08   #2
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3936
jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
öncelikle ilk konun hayırlı olsun emeğine sağlık benim kızımda 20.oldu ingilizceden birinci olmuş dersaneler arayıp durdu tabi bu yıl değil bidaki sene göndermeyi düşünüyorum
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 16.09.08   #3
Sadık Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1471
ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
477 güzel bir puan 8.sınıf sbs den en az 450 alırsan fen lisesini kazanabilirsin inş.

bu arada bu sene yapılacak sbs ilki kadar kolay olmayacak gibi ona göre hazırlanmanızı tavsiye ederim.başarılar..... ....
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 16.09.08   #4
Öylesine Uğradım

Tecrübe Puanı: 0
kalamar87 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
neden kolay olmayacakk??
kalamar87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 09.10.08   #5
Öylesine Uğradım

(=İnekimm=) has a spectacular aura about(=İnekimm=) has a spectacular aura about
450 aLdım iyi bi puandır inş yinede ii deiL bence (
(=İnekimm=) isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 09.10.08   #6
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4236
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
öğretmen liseleri ve kaliteli sayılabilecek anadolu liseleri için hiç fena sayılmaz....tebrikler .
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 10.10.08   #7
Öylesine Uğradım

esosmail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esosmail is a jewel in the roughesosmail is a jewel in the roughesosmail is a jewel in the rough
ben de 8. sınıftayım 444 puan aldım.inş bu yıl daha azimle çalışırız.
esosmail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 10.10.08   #8
Sadık Üye

Damla-Nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1665
Damla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond reputeDamla-Nur has a reputation beyond repute
Oğlum malesef 406 puan aldı.
Damla-Nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 10.10.08   #9
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4236
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
406 puanı hangi sınıfta aldı...6 mı 7 mi?
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
aldin, kac, puan

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
iklim bilgisi @ksakal Coğrafya Konu Anlatımları 1 25.05.10 19:37
EĞİTİM BİLİMLERİ DENEME SINAVI EGITIM BİLIMLERI @ksakal KPSS Soruları-Deneme Sınavları 0 17.08.08 23:10
KPSS TARİH NOTLARI @ksakal KPSS Soruları-Deneme Sınavları 0 17.08.08 20:40
Bilim Nedir? @ksakal Genel Ders Anlatımları 0 26.04.08 07:07

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları