Hasret -Gurbet Şiirleri icinde Herkeze Hayırlı yarınlar.. konusu , Evet yine zaman seni haklı çıkardı Ben en başından biliyordum bu durumu Ama içimde ki bu inanç Hep bir umut verdi bana Şimdi senden duymam gerekeni duydum Bana birgün biz …
| |||||||
| | |
Hasret -Gurbet Şiirleri icinde Herkeze Hayırlı yarınlar.. konusu , Evet yine zaman seni haklı çıkardı Ben en başından biliyordum bu durumu Ama içimde ki bu inanç Hep bir umut verdi bana Şimdi senden duymam gerekeni duydum Bana birgün biz …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Üye ![]() | Evet yine zaman seni haklı çıkardı Ben en başından biliyordum bu durumu Ama içimde ki bu inanç Hep bir umut verdi bana Şimdi senden duymam gerekeni duydum Bana birgün biz ayrı dünyaların insayız diyecektin Acıda olsa bunu duymak Önemli degil ![]() ![]() ![]() Bu dünya da gecici ve tek Ayrı dünya diye birşey yok Sadece biz insanlar buna nedendir Ayrı dünyaların insanları Ben birleşeceginiz bir yer biliyorum Gece olmasını bekleyin ve Yıldızlara bakın işte Tek birleşeceğiniz yer orası Bu fani dünya da ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| VİP Üye | paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() hayırlı yarınlar ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |