Dini Sohbetler-Yazılar icinde hiç düşünmemiştim konusu , Hiç düşünmemiştim:Burnumu n ve kulağımın ikisininde etten olmasına rağmen,çiçeği burnuma getirdiğimde koku aldığını fakat kulağıma getirdiğimde koku almadığını Hiç düşünmemiştim: Dünyanın, güneşin, ayın,marsın, venüsün v s nasıl da yuvarlak olduğunu …
| |||||||
| | |
Dini Sohbetler-Yazılar icinde hiç düşünmemiştim konusu , Hiç düşünmemiştim:Burnumu n ve kulağımın ikisininde etten olmasına rağmen,çiçeği burnuma getirdiğimde koku aldığını fakat kulağıma getirdiğimde koku almadığını Hiç düşünmemiştim: Dünyanın, güneşin, ayın,marsın, venüsün v s nasıl da yuvarlak olduğunu …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 18-11-08
Tecrübe Puanı: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç düşünmemiştim:Burnumu n ve kulağımın ikisininde etten olmasına rağmen,çiçeği burnuma getirdiğimde koku aldığını fakat kulağıma getirdiğimde koku almadığını ![]() Hiç düşünmemiştim: Dünyanın, güneşin, ayın,marsın, venüsün v s nasıl da yuvarlak olduğunu vehiçbirinin yamuk yumuk olmadığını ![]() Hiç düşünmemiştim:Cam parçasından olan bir gözlüğe milyonlar verdiğim halde her şeyi görmemi sağlayan gözlerime hiçbir ücret ödemediğimi Hiç düşünmemiştim:Bütün meyvelerin aynı sudan (h2o) beslendikleri halde hepsinin de tatlarının ve dokularının farklı farklı oluşlarını Hiç düşünmemiştim:Sobaya atılan kömürün zamanla söndüğü halde hiç yakıtı olmayan güneşin milyarlarca yıldır hiç sönmediğini Hiç düşünmemiştim: Aynı güneşin bahçedeki domatesi kızarttığını,patlıcan ı morarttığını,limonu sararttığını,salatalı ğı yeşerttiğini ![]() Hiç düşünmemiştim:Bütün canlıların gözlerinin, bacağında sırtında omzunda gibi değişik değişik yerlerde değilde yüzünde ve yan yana olduğunu Hiç düşünmemiştim: Dünyanın hep sağa doğru döndüğü halde bir kere de değişiklik yapıp sola doğru dönmediğini Hiç düşünmemiştim:Suyun,h avanın,toprağın ve güneşin midelerinin olmadığı halde ,bir midelinin yazın karpuz kışın portakal yiyeceğini bilebilme ihtimalini Hiç düşünmemiştim:İki denizin birbirine karışmaması,evrenin genişlemesi,çocuğun anne karnında üç karanlık dönem geçirdiği gibi mucize bilgilerin Kuran-ı Kerimde geçebileceğini Evet hiç dikkatimi çekmemişti bunlar Yere düşen şapkamı temizleyip bana veren bir kişiyeteşekkür etmem gerektiğini bildiğim halde, şapkamın altındaki kafamı yaratan Allah'a teşekkür etmem gerektiği hiç aklıma gelmiyordu Çok şükür şimdi, ileride nelerle karşılaşabileceğimi tahminedebiliyorum Evet çok günahkarız fakat Allah'ın rahmeti deniz gibidir Nasıl ki denizden bir bardak su almamızla denizin suyu azalmayacağı gibi,bir bardak su dökmemizle deniz taşmamaktadır ![]() İşte bizim de günahlarımız bu bardaktaki su gibidir Yeter ki bizler Allah'ı sevelim ve onun cemalini ve cennetini isteyip ona göre hareket edelim (derleme) |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| dusunmemistim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |