Genel icinde hobi bölümüne ufak bir başlangıç konusu , bismillahirrahmanir_r ahim…
| |||||||
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Tecrübe Puanı: 658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bismillahirrahmanir_r ahim |
| |
| | #2 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08 Nerden: Bursa
Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bismillah seccadeyle olsun mu? |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() harika süper olur hemde razı olsun![]() ![]() ![]() ![]() hadi arkadaşlar desteklerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://img517 imageshack us/img517/4247/p1040383nu7 jpg[/IMG![]() ![]() ![]() Konu ravza gülü tarafından (17.04.08 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood önleyici |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | : ALLAH RAZI OLSUN DAMLA-NUR BACIM BU GÖRÜNTÜNÜN ÜZERİNE NE EKLENİR BİLEMEDİM![]() ![]() KUSURUMA BAKMA; ÇOK ANLAMLI OLDUĞU İÇİN ALINTI YAPTIM![]() İNŞALLAH HOBİLERİMİZİ AHİRETİMİZ VE DÜNYAMIZ İÇİN LÜZUMLU ŞEYLERLE RENKLENDİRİRİZ ![]() ![]() ELLE RİNE SAĞLIK RAVZA GÜLÜ![]() ![]() ![]() VESSELAM!![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 |
| Moderator ![]() | canım kardeşim ALLAH hayırlı uğurlu etsin emeklerin heba olmasın rabbim karşılığını buldursun ellerine emeğine sağlık çokda başarılı olmuş bir kardeşin olarak herzamanda yanındayım mevlam yar ve yardımcın olsun ![]() :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p: p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :p:p:p:p |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Konu ravza gülü tarafından (17.04.08 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood önleyici |
| |
| | #7 |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: 31-07-07
Tecrübe Puanı: 77 ![]() | Hepsi çok güzel benden hobi köşesine tam destek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 13-03-08
Tecrübe Puanı: 63 ![]() | sadece böyle değil ki bize yapılışlarını anlatırsan kendımızde yapabılrızz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ; ) |
| |
| | #9 | |
Tecrübe Puanı: 658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama elimde yapılışları yok olanı koymaya çalışacagım daha çok yakından net ve anlaşılır şeyler seçip koymaya çalışıyorum | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |