Sanatsal Resimler-Fotolar icinde iğrenç yemekler-midesi bulanan bakmasın.. konusu , …
| |||||||
| | #1 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
| | #2 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hocam bunlar ne midem bulandı ![]() sizde sorun yok sanırım![]() ben haRFLERİN RUHUNUN ÇORBASINI BUNLARDAN DAHA TUHAF SAYABİLİRİM AMA![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| ser@nc@m ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 541 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sakın ha Benim de midem o kadarını kaldırmaz herhalde![]() ![]() Bak bu dediğimi harflerin ruhu duymasın![]() ![]() ![]()
__________________ Hediyeleşmek sünnettir Haydi hediyeleşmeye![]() Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun ![]() Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin ![]() |
| |
| | #4 |
| men dakka dukka ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 109 ![]() | emin olun çin veya tayvan yemekleridir ![]() bööööğğ ğğ
__________________ |
| |
| | #5 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben bunu hep diyorum merak etmeyin gercekler hep acıdır napıyım ![]() ![]() |
| |
| | #6 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Nerden: GaRiPlEr OcAğI
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok tatlı olur bunları yemesi(şaka) ![]() |
| |
| | #7 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hocam bunlar ne? az kalsın kusuyordum ![]() |
| |
| | #8 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-04-07 Nerden: GaRiPlEr OcAğI
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-03-07
Tecrübe Puanı: 13 ![]() | öffffffffff ya ne iğrenç yemekler kusacam şimdi |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tags |
| igrenç yemekler iğrenç yemek resimler iğrenç yemek resimleri iğrenç yemekler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |