muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Muhabbethane > Edebiyat-Sanat-Kitap > Genel Kültür ve Sanat

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Kukla Balon

Genel Kültür ve Sanat icinde Kukla Balon konusu , KUKLA BALON Malzemeler Orta büyüklükte bir adet balon 2 su bardağı un Küçük boy hunu Gazlı kalem Yün, renkli ip Yapıştırıcı YAPILIŞI Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14.04.08   #1
I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace

RisilacNamyelus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 486 RisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond repute
RisilacNamyelus - MSN üzeri Mesaj gönder
Thumbs up Kukla Balon

KUKLA BALON

Malzemeler

Orta büyüklükte bir adet balon
2 su bardağı un
Küçük boy hunu
Gazlı kalem
Yün, renkli ip
Yapıştırıcı

YAPILIŞI

Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. Havası alındıktan sonra huni yardımıyla içine un doldurulur. Balon dolduğunda ağzı bağlanır. Böylece balon, oyun hamuru kıvamına gelmiş olur. Balon elle yoğurularak değişik yüz biçimleri oluşturulur. Ardından gazlı kalemle ağız, burun ve gözler çizilir. Yün parçalarından saçlar yapılır.

Eğitimsel Değeri:

Boyama ve kesme faaliyetleri nedeniyle çocuğun küçük kaslarının etkili bir biçimde kullanılması sağlanır.
Kesme, yapıştırma, bağlama etkinlikler çocuğun el-göz kordinasyonun gelişmesini sağlar.

Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız !

Konu RisilacNamyelus tarafından (04.06.08 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir..
RisilacNamyelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 14.04.08   #2
O Artık Başkonuk

meriç sultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 38 meriç sultan isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
şu an 1. sınıfları okutuyorum ve bu etkinligi ögrencilerimle yapmak isterim yalnızkomik gelebilir ama şunu merak ettimbalonu şişirip havasını tekkrar geri bıraktıktan sonra mı içini unla dolduruyoruz????
meriç sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14.04.08   #3

Konuları:
Tecrübe Puanı: 486 RisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond reputeRisilacNamyelus has a reputation beyond repute
Arrow

Alıntı:
meriç sultan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şu an 1. sınıfları okutuyorum ve bu etkinligi ögrencilerimle yapmak isterim yalnızkomik gelebilir ama şunu merak ettimbalonu şişirip havasını tekkrar geri bıraktıktan sonra mı içini unla dolduruyoruz????
Kendiniz balonu kocaman şişirin sonra havasını indirin o zaman esnekleşecektir iyice. Sonra huni yardımıyla rahatlıkla içini doldurabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin, öğrencileriniz beğenecektir.

Alt 20.04.08   #4
O Artık Başkonuk

meriç sultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 38 meriç sultan isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ya ben cevaba bakamadım ve çocuklara yaptırdım kendi . usulümce artık anladığım napalım çok komik oldu balonu şişirmeden unu doldurduk tabii balon bu duruma fazla dayanamadı gerisi malumunuz her taraf un eller yüzler bembeyaz neyse ki sonra kendi usulümce balonuşişirdim bağlayıp aksesuarlarını yaptık böylede güzel oldu hem sonrada bahçede uçurduk
meriç sultan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20.04.08   #5

Konuları:
Wink

Alıntı:
meriç sultan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben cevaba bakamadım ve çocuklara yaptırdım kendi . usulümce artık anladığım napalım çok komik oldu balonu şişirmeden unu doldurduk tabii balon bu duruma fazla dayanamadı gerisi malumunuz her taraf un eller yüzler bembeyaz neyse ki sonra kendi usulümce balonuşişirdim bağlayıp aksesuarlarını yaptık böylede güzel oldu hem sonrada bahçede uçurduk
Harikasınız hocam. Sevindim güzel ve eğlenceli olmasına.

Alt 19.05.08   #6
Öylesine Uğradım

Konuları:
Tecrübe Puanı: 0 phoneixe isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ne de güzel şeyler paylaşıyosunuz bizimle..çok teşekkürler..
phoneixe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:35 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats Рейтинг SIMPLETOP.NET Рейтинг SIMPLETOP.NET