Genel Kültür ve Sanat icinde Kukla Balon konusu , KUKLA BALON Malzemeler Orta büyüklükte bir adet balon 2 su bardağı un Küçük boy hunu Gazlı kalem Yün, renkli ip Yapıştırıcı YAPILIŞI Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace ![]() | ![]() KUKLA BALON ![]() Malzemeler Orta büyüklükte bir adet balon 2 su bardağı un Küçük boy hunu Gazlı kalem Yün, renkli ip Yapıştırıcı YAPILIŞI Önce bir yetişkin tarafından balon şişirilir ve yumuşatılır. Havası alındıktan sonra huni yardımıyla içine un doldurulur. Balon dolduğunda ağzı bağlanır. Böylece balon, oyun hamuru kıvamına gelmiş olur. Balon elle yoğurularak değişik yüz biçimleri oluşturulur. Ardından gazlı kalemle ağız, burun ve gözler çizilir. Yün parçalarından saçlar yapılır. Eğitimsel Değeri: Boyama ve kesme faaliyetleri nedeniyle çocuğun küçük kaslarının etkili bir biçimde kullanılması sağlanır. Kesme, yapıştırma, bağlama etkinlikler çocuğun el-göz kordinasyonun gelişmesini sağlar.
__________________ ![]() Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Konu RisilacNamyelus tarafından (04.06.08 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 24-11-07 Nerden: peygamberler şehrinden
Konuları: Tecrübe Puanı: 38 ![]() | şu an 1. sınıfları okutuyorum ve bu etkinligi ögrencilerimle yapmak isterim yalnızkomik gelebilir ama şunu merak ettimbalonu şişirip havasını tekkrar geri bıraktıktan sonra mı içini unla dolduruyoruz???? ![]() |
| |
| | #3 | |
| I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! | |
| |
| | #4 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 24-11-07 Nerden: peygamberler şehrinden
Konuları: Tecrübe Puanı: 38 ![]() | ![]() ya ben cevaba bakamadım ve çocuklara yaptırdım kendi . usulümce artık anladığım napalım çok komik oldu![]() balonu şişirmeden unu doldurduk tabii balon bu duruma fazla dayanamadı gerisi malumunuz her taraf un eller yüzler bembeyaz neyse ki sonra kendi usulümce balonuşişirdim bağlayıp aksesuarlarını yaptık böylede güzel oldu hem sonrada bahçede uçurduk![]() ![]() ![]() |
| |
| | #5 | |
| I. S.upport L.ove A.nd M.aking peace ![]() | Alıntı:
Sevindim güzel ve eğlenceli olmasına. ![]()
__________________ ![]() Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! | |
| |
| | #6 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 19-05-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne de güzel şeyler paylaşıyosunuz bizimle..çok teşekkürler.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |