Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

MENTOLLÜ ŞEKER VE KOLANIN ZARARLARI... (denenmiş)

Abes icinde MENTOLLÜ ŞEKER VE KOLANIN ZARARLARI... (denenmiş) konusu , KOLA İÇERKEN MENTOLLÜ ŞEKER YEMEYİN DİKKATLİ OLUN!!!! MENTOLLÜ ŞEKER VE KOLANIN ZARARLARI... (denenmiş) brezilyada bir çocuk kola ile birlikte mentollü şeker yediğinden dolayı hayatını kaybetti. aynı yıl bir başka çocuk ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.02.09   #1
Sadık Üye

nakkaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 466
nakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond reputenakkaş has a reputation beyond repute
Cool MENTOLLÜ ŞEKER VE KOLANIN ZARARLARI... (denenmiş)

KOLA İÇERKEN MENTOLLÜ ŞEKER YEMEYİN DİKKATLİ OLUN!!!!
MENTOLLÜ ŞEKER VE KOLANIN ZARARLARI... (denenmiş)

brezilyada bir çocuk kola ile birlikte mentollü şeker yediğinden dolayı hayatını kaybetti.
aynı yıl bir başka çocuk yine aynı sebebten hayatını kaybetti.
lütfen bu maili bilmeyenlere gönderin ki mentol ve kolanın karışımının ne kadar tehlikeli olduğunu herkes bilsin .......

alıntıdır
nakkaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.02.09   #2
Moderator

yağmur damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3259
yağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond reputeyağmur damlası has a reputation beyond repute
emeğinize sağlık...

ARKADAŞLAR!
KOLA İÇERKEN MENTOLLÜ ŞEKER YEMEYİN

DİKKATLİ OLUN!!

brezilyada geçen hafta bir çoçuk kola ile birlikte mentollü şeker yediğinden dolayı hayatını kaybetti.

aynı yıl bir başka çocuk yine aynı sebebten hayatını kaybetti.

lütfen bu maili bilmeyenlere gönderin ki mentol ve kolanın karışımının ne kadar tehlikeli olduğunu herkes bilsin
lütfen kola ile çok dikkatli olalım...
yağmur damlası isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.02.09   #3
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6423
OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Konu daha önce verilmiştir. Konu kilit.

http://www.muhteva.com/kola-ve-mento...z-t110856.html

BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!!
OKTAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler Arama
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:06 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları