Abes icinde Mevlana Çiçeğini gördünüz mü? (ilgiç çiçekler) konusu , Kırşehir'de, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor. Yaklaşık 2 bin adet takvim yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner, vatandaşların yoğun ilgisi …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 408 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mevlana Çiçeğini gördünüz mü? (ilgiç çiçekler) ![]() Kırşehir'de, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor. Yaklaşık 2 bin adet takvim yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle tekrar bir çalışma yapacağını söyledi.Çetiner, çektiği resimler içerisinde en fazla yapraklarında semazenlerin görüldüğü Sütleğen Çiçeği'nin ilgi odağını kaydederek, 'Sütleğen dediğimiz otta görülen semazenler görenleri ve beni hayrete düşürdü |
| |
| Reklam |
| | #2 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-06-07 Nerden: var olduğum bir yer yok...
Konuları: Tecrübe Puanı: 270 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dağ taş yapraklar bile sema ediyor azizim. bizde şuan oturduğumuz yerde kaç kez sema yapıyorz kimbilir. içimizdeki kan dönüyor hücrelerimiz dönüyor dünya dönüyor kendi etrafında güneş etrafında dönüyor güneş sistemi dönüyor dönüyor da dönüyor.... |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Konuları: Tecrübe Puanı: 556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gördüm...intenette gezerken...teşekkürle r...Vesselam!... |
| |
| | #4 | |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Konuları: Tecrübe Puanı: 408 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
| |
| | #5 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Konuları: Tecrübe Puanı: 498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha önce @y ışığı tarafından forumda verilmişti.Yani gördüm. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| (ilgic, cicegini, cicekler), gordunuz, mevlana |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |