muhteva forum

-

-

Geri git   muhteva forum > İslam Dini ve Kaynakları > Tasavvuf > Mesnevi Şerif

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumlar Okundu

NE MUTLU SANA
Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25.07.08   #1
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları: 165
Tecrübe Puanı: 94 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
Wink NE MUTLU SANA

ne mutlu sana,bu dünya gönlüne ötelerden haber geliyor.ne mutlu sana ki,içinde manevi zevkler ,tatlı duygular duyuyorsun.

senin yanındayım,beni uzak görme!benim yanımdasın,benden ayrılma.

çirkin,binlerce kocadan arta kalmış,büyücü kadın alemin hazinelerini sana vermiş.ne çıkar.bunların hepsi yok olmayacak mı?

-------içerden,kapıdaki kimdir?diyen de benim.kapının halkasını çalan da ben.bilmiyorum ki ben,benden kurtulup nerelere gideyim.?

----beni bir dost,birahbap sayma da ,hiç olmazsauzak yerlerden gelmiş,kimsesiz,garip bir misafir olarak kabul buyur.beni bir emir,bir başbuğ olarak görmr de ,senin kapında hizmetçi olan biri say.

--beni sakın defnettiğiniz mezarda saymayın.ben orada değilim!

işiteni duyanı olmayan,kabul edilmeyen duadan,şefaatçisi bulunmayan günahtan.hekimi ele geçmeyen dertten,o gümüş rengi bedenli sevgili olmadığı için yüzün sararıp solmasına ah olsun.,yazıklar olsun.

hakk yolunda hakikate varmak sözle olmaz.inandığını yaşamakla olur.
Hz.Mevlana

harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Tags
mutlu, sana

Seçenekler
Stil