muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup

Abes icinde Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup konusu , Aziz veli,bay veli,pek sayın veli! Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli. İnanın hocaları ediyor deli! Mektubu alır almaz gel artık veli! Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz; Yazılıya gelince,kopyasız yapamaz! Oğlunuz okulda …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.07.08   #1
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
HaFıZ-ı KeLaM - MSN üzeri Mesaj gönder
Smile Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup

Aziz veli,bay veli,pek sayın veli!
Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli.
İnanın hocaları ediyor deli!
Mektubu alır almaz gel artık veli!

Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz;
Yazılıya gelince,kopyasız yapamaz!
Oğlunuz okulda örnek bir haylaz!
Sesimi duyar duymaz gel artık veli!

İyi olur ileride belki;
Ama fen 1,türkçe 2...
Kurnazlığa gelince adeta tilki!
İşler biter bitmez,gel artık veli!

alıntıdır
Genç Beyin
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 16.07.08   #2
Daimi Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 251 ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ikraera - MSN üzeri Mesaj gönder
o kadar haylazıyla karşılaşmadım ama vurdumduymaz velilerim olmadı değil.müdür ne yapsın.ben cep telefonlarına msj gönderiyorum arıyorum öğrenciyle haber salıyorum ne hikmetse teknoloji pek hızlı değil herhalde veli dönem sonunda geliyor hocam bu çocuğu napıcaz biz
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.07.08   #3
Moderator

Tecrübe Puanı: 138 HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
Sorun teknoloji de olmasa gerek..
Alt 16.07.08   #4
sergüzeşt

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 641 @ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute@ksakal has a reputation beyond repute
sorun algılamada...amaaaan sendecilik oldukça bu eğitim dumura uğramaya devam edecektir..ne de olsa balık baştan kokar...
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.07.08   #5
Moderator

haklısınız hocam malesef...
Alt 16.07.08   #6
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 573 Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Buradan devam edebilirsiniz.

okul müdürünün veliye gönderdiği mektup
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
mektup, mudurunden, okul, siirli, veliye

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:27 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats