Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup

Abes icinde Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup konusu , Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup Aziz veli,bay veli,pek sayın veli! Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli. İnanın hocaları ediyor deli! Mektubu alır almaz gel artık veli! Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz; ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.07.08   #1
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1245
HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
Smile Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup

Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup Aziz veli,bay veli,pek sayın veli!
Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli.
İnanın hocaları ediyor deli!
Mektubu alır almaz gel artık veli!

Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz;
Yazılıya gelince,kopyasız yapamaz!
Oğlunuz okulda örnek bir haylaz!
Sesimi duyar duymaz gel artık veli!

İyi olur ileride belki;
Ama fen 1,türkçe 2...
Kurnazlığa gelince adeta tilki!
İşler biter bitmez,gel artık veli!

alıntıdır
Genç Beyin
HaFıZ-ı KeLaM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.07.08   #2
Sadık Üye

ikraera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1471
ikraera isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
o kadar haylazıyla karşılaşmadım ama vurdumduymaz velilerim olmadı değil.müdür ne yapsın.ben cep telefonlarına msj gönderiyorum arıyorum öğrenciyle haber salıyorum ne hikmetse teknoloji pek hızlı değil herhalde veli dönem sonunda geliyor hocam bu çocuğu napıcaz biz
ikraera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.07.08   #3
Moderator

HaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond reputeHaFıZ-ı KeLaM has a reputation beyond repute
Sorun teknoloji de olmasa gerek..
Alt 16.07.08   #4
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4207
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
sorun algılamada...amaaaan sendecilik oldukça bu eğitim dumura uğramaya devam edecektir..ne de olsa balık baştan kokar...
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.07.08   #5
Moderator

haklısınız hocam malesef...
Alt 16.07.08   #6
Sadık Üye

Tecrübe Puanı: 3207
Ensar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond reputeEnsar has a reputation beyond repute
Buradan devam edebilirsiniz.

http://www.muhteva.com/okul-mudurunu...up-t87290.html
Ensar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
mektup, mudurunden, okul, siirli, veliye

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MÜZİK KULÜBÜ ETKİNLİK VE RAPORLARI @ksakal Zümre-Toplantı-Kulüp-Tören 0 30.01.09 21:23
Okul Rehberlik Hizmetleri Standart Formları RisilacNamyelus İlköğretim Rehberlik 1 23.11.08 15:45
meslek tanitma kulubu @ksakal Sosyal Kulüpler 2 13.10.08 22:09
okul müdürünün veliye gönderdiği mektup butterfly_07 Gülmek bizim de hakkımız :) 13 12.09.08 14:43
Mektup Nedir? şaad Anlama-Anlatım 0 24.10.07 00:20

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:38 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları