Abes icinde Okul Müdüründen Veliye Şiirli Mektup konusu , Aziz veli,bay veli,pek sayın veli! Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli. İnanın hocaları ediyor deli! Mektubu alır almaz gel artık veli! Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz; Yazılıya gelince,kopyasız yapamaz! Oğlunuz okulda …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() | Aziz veli,bay veli,pek sayın veli! Sekiz sene oldu oğlunuz bize geleli. İnanın hocaları ediyor deli! Mektubu alır almaz gel artık veli! Kimyadan anlamaz,bedende takla atamaz; Yazılıya gelince,kopyasız yapamaz! Oğlunuz okulda örnek bir haylaz! Sesimi duyar duymaz gel artık veli! İyi olur ileride belki; Ama fen 1,türkçe 2... Kurnazlığa gelince adeta tilki! İşler biter bitmez,gel artık veli! alıntıdır Genç Beyin |
| |
| Reklam |
| |
| | #2 |
| Daimi Üye ![]() | o kadar haylazıyla karşılaşmadım ama vurdumduymaz velilerim olmadı değil.müdür ne yapsın.ben cep telefonlarına msj gönderiyorum arıyorum öğrenciyle haber salıyorum ne hikmetse teknoloji pek hızlı değil herhalde veli dönem sonunda geliyor hocam bu çocuğu napıcaz biz |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() | Sorun teknoloji de olmasa gerek.. ![]() |
| |
| | #4 |
| sergüzeşt Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorun algılamada...amaaaan sendecilik oldukça bu eğitim dumura uğramaya devam edecektir..ne de olsa balık baştan kokar... |
| |
| | #5 |
| Moderator ![]() | haklısınız hocam malesef... ![]() |
| |
| | #6 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 19-08-07
Tecrübe Puanı: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| mektup, mudurunden, okul, siirli, veliye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |