Okul Öncesi Eğitim icinde "Okul Öncesi Eğitim" ( Çocuklar için site adresleri ) konusu , okul öncesi egitimi için bir site önermek istiyorum umarım faydalanırsınız Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! okul öncesi egitimi için bir istegim var daha islami şiirler ögrete bilecegimiz şarkılar peygamberimiz: …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Sadık Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-03-08
Tecrübe Puanı: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okul öncesi egitimi için bir site önermek istiyorum umarım faydalanırsınız ![]() Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! okul öncesi egitimi için bir istegim var daha islami şiirler ögrete bilecegimiz şarkılar peygamberimiz: tan ıtacak çocuların ilgisini çekecek hikayeler yayınlayalımdaha güzel olacagını düşünüyorum temel önemli sayı okuma yazma gibi faliyetlerde güzel ama bunları okul hayatına atılınca zaten üniversteye kadar devam aynı şeyler ama islami dersler belirli yaştan sonra fazla meyil vermiyor çocuklar biraz okul öncesinde peygamberimiz: nam azı orucu çocukların anlıyacagı dilde sevdirelim arkadaşlar böyle konular bekliyorumben böyle düşünüyorum herkezin düşüncesi farklı olabilir.. |
| |
| Reklam |
| |
| | #2 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-04-08
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | bende aynen katılıyorum sözlerine |
| |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-04-08
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | bende sana katılıyorum bu çok iyi olmuş saol:p |
| |
| | #4 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 06-05-08
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | çok güzel bir site hazırlanmış emeği geçenlerin ellerine ve emeğine sağlık ve tabii size de teşekkürler böylesine güzel bir yeri önerdiğiniz için. |
| |
| | #5 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 15-12-07
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tbrklerrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ALLAH razı olsun kardeşler faydalı olduysa ne mutlu bana sizlerdende böyle linkler bekliyorum |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmalısınız ! bunlar çocuklar için buldugum birkaç site umarım faydalı olur |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |