eğitim forumu

Geri git   eğitim forumu > İlköğretim > Okul Öncesi Eğitim

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumlar Okundu

"Okul Öncesi Eğitim" ( Çocuklar için site adresleri )

Okul Öncesi Eğitim icinde "Okul Öncesi Eğitim" ( Çocuklar için site adresleri ) konusu , okul öncesi egitimi için bir site önermek istiyorum umarım faydalanırsınız http://www.cocukpinari.com/ okul öncesi egitimi için bir istegim var daha islami şiirler ögrete bilecegimiz şarkılar peygamberimiz: tan ıtacak çocuların ilgisini çekecek ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.04.08   #1
ravza gülü
Moderator

ravza gülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 1279 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute
Cool "Okul Öncesi Eğitim" ( Çocuklar için site adresleri )

okul öncesi egitimi için bir site önermek istiyorum umarım faydalanırsınız

http://www.cocukpinari.com/

okul öncesi egitimi için bir istegim var
daha islami şiirler ögrete bilecegimiz şarkılar
peygamberimiz:tan ıtacak çocuların ilgisini çekecek hikayeler yayınlayalım
daha güzel olacagını düşünüyorum

temel önemli

sayı okuma yazma gibi faliyetlerde güzel ama
bunları okul hayatına atılınca zaten üniversteye kadar devam aynı şeyler ama islami dersler belirli yaştan sonra fazla meyil vermiyor çocuklar
biraz okul öncesinde peygamberimiz:nam azı orucu çocukların anlıyacagı dilde sevdirelim arkadaşlar böyle konular bekliyorum

ben böyle düşünüyorum herkezin düşüncesi farklı olabilir..
ravza gülü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16.04.08   #2
ilmihal
Üye

ilmihal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 17 ilmihal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
bende aynen katılıyorum sözlerine
ilmihal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19.04.08   #3
AYŞEGÜL SARI
Üye

AYŞEGÜL SARI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konuları:
Tecrübe Puanı: 10 AYŞEGÜL SARI isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Cool ellerine sağlık

bende sana katılıyorum bu çok iyi olmuş saol:p
AYŞEGÜL SARI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.05.08   #4
fadikkiz
Öylesine Uğradım

Konuları:
Tecrübe Puanı: 7 fadikkiz isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
çok güzel bir site hazırlanmış emeği geçenlerin ellerine ve emeğine sağlık ve tabii size de teşekkürler böylesine güzel bir yeri önerdiğiniz için.
fadikkiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.05.08   #5
zulkuf13
Üye

Konuları:
Tecrübe Puanı: 48 zulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond reputezulkuf13 has a reputation beyond repute
Tbrklerrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr
zulkuf13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20.05.08   #6
ravza gülü
Moderator

Konuları:
Tecrübe Puanı: 1279 ravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond reputeravza gülü has a reputation beyond repute
ALLAH razı olsun kardeşler faydalı olduysa ne mutlu bana

sizlerdende böyle linkler bekliyorum
Alt 24.06.08   #8
ravza gülü
Moderator

Konuları:
Firaset Çocuk harika bir site çocuklarınız için tavsiye ediyorum
Alt 01.09.08   #9
ravza gülü
Moderator

Konuları:
egitim.com

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
DİN SAMİMİYETTİR...Peygamberimiz (sav)
adsense gizlilik politikası