Genel Kültür ve Sanat icinde Osmanlı - Hat Sanatı ve El Yazıları konusu , …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| sergüzeşt Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Osmanlı - Hat Sanatı ve El Yazıları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Reklam |
| |
| | #2 |
| onursal üye Üyelik tarihi: 01-06-07 Nerden: KONYA:):)
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: Osmanlı - Hat Sanatı ve El Yazıları hat sanatı ve el yazmaları buram buram tarih kokar..insana bakmak bile ayrı bi zevk verir...sağolun paylaşım için |
| |
| | #3 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 17-08-07 Nerden: kocaeli
Tecrübe Puanı: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet buram buram tarih kokusunu okurken bile hissedersiniz... ![]() : (![]() |
| |
| | #4 |
| sergüzeşt Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 641 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bunun hayranıyım... bende de var ama bunun gibi değil.. |
| |
| | #5 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 17-08-07 Nerden: kocaeli
Tecrübe Puanı: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BU KADAR OLUR BENDE BUresmi kaydettim çok beğendimde... hayran kaldım ama.. |
| |
| | #6 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 09-03-07
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | mükemmle bişey ilk defa görüyorum gözlerimi alamadım helal olsun adamlara |
| |
| | #7 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: yalnızlar rıhtımından...
Tecrübe Puanı: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu güzel şeylerden bizi mahrum bırakmadığınız için çok teşekkürler hocam. |
| |
| | #8 |
| O Artık Bizden ![]() Üyelik tarihi: 06-09-07 Nerden: MaNiSa
Tecrübe Puanı: 29 ![]() | harika bişey süper çok tşk ederim paylaşım için |
| |
| | #9 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 14-11-07
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | tek kelimeyle muhteşemler hocam emeğinize sağlık Allah razı olsun. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |