P-R icinde Renksİz Aci konusu , Gece hoşçakal bugün sensiz uyuyorum Renksİz Aci Sen olmadan yastık, döşek ve ben İnzivadayım İnzivanın meşrebinde Konuş diyorsun benimle Konuşmayacağım Bezgin Bekir’in artıklarıyla Kınama hallerim var sana Neyi anlatayım sana ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ser@nc@m ![]() | Gece hoşçakal bugün sensiz uyuyorum Renksİz Aci Sen olmadan yastık, döşek ve ben İnzivadayım İnzivanın meşrebinde Konuş diyorsun benimle Konuşmayacağım Bezgin Bekir’in artıklarıyla Kınama hallerim var sana Neyi anlatayım sana Suskun hallerimi mi Yoksa ağrısız sol yanımı mı Bıçaklar değmiyor İşlemiyor artık Sancıda, ağrıda yok Avantalardan çıktım Kuponsuz yarınların karantinasıyım Uyu gece kapa göğsünde gözlerini Barınaksız uyuyorum dışladığım batık gemilerinde Gece ben seni terki diyar eyledim Sus gece uğuldama beynimin icra yerinde ROJ YİĞİT
__________________ Hediyeleşmek sünnettir.Haydi hediyeleşmeye. Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun. Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| aci, renksİz |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| AÇI ÇEŞİTLERİ.AÇILARIN ÖLÇÜLMESİ | @ksakal | 5.Sınıf Matematik Etkinlikleri | 0 | 20.07.09 02:09 |
| AÇI ÇEŞİTLERİ.AÇILARIN ÖLÇÜLMESİ. ÖLÇÜSÜ VERİLEN BİR AÇIYI ÇİZMEK | @ksakal | 5.Sınıf Matematik Etkinlikleri | 0 | 19.07.09 16:27 |
| Aci Hayat | FullenAngel | Çoçuk Hikayeleri | 0 | 27.04.08 21:49 |
| Açılar | şaad | Matematik Konu Anlatımları | 0 | 18.10.07 23:50 |
| Aci | şaad | A-B | 0 | 13.06.07 22:21 |