Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Resim Netleştirme

Abes icinde Resim Netleştirme konusu , Resim Netleştirme Bu seferki dersimizde fotoğrafcıların çok kullandığı ve inanılmaz basit olan bi uygulama yapacağız! 1. Üzerinde değişiklik yapcağımız resmimizi çalışma penceremize alıyoruz ve image/adjustments/levels seçeneyiniz seciyoruz ve resmimizin üzerinde ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.02.09   #1
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6423
OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Resim Netleştirme

Resim Netleştirme Bu seferki dersimizde fotoğrafcıların çok kullandığı ve inanılmaz basit olan bi uygulama yapacağız!

1. Üzerinde değişiklik yapcağımız resmimizi çalışma penceremize alıyoruz ve image/adjustments/levels seçeneyiniz seciyoruz ve resmimizin üzerinde gerekli yada sizin istediğiniz ayrıntıya gelesiye kadar birelerle oynuyoruz.
Not: Levels seceneyini seçtimizde karşımıza çıkan penceredeki işretçilerin 1. si resmimizi karartmaya 2.si kararma ile ışık arasındaki oranı ayarlamaya 3. ise ışık verye yarar.

sonuç:

BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!!
OKTAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17.02.09   #2
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3936
jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
emeğine sağlık üstad

Bookmarks

Tags
netlestirme, resim

Seçenekler Arama
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:03 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları