| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar Okundu |
Konulu Şiirler icinde Senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle konusu , Senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle Senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle ah ben sadece seni seviyorum deli dumrul bak içerde bak külkedisinin ayakkabısının aynısını yaptırmış uzat ayağını külkedisi napolyonun ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 4856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle Senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle ah ben sadece seni seviyorum deli dumrul bak içerde bak külkedisinin ayakkabısının aynısını yaptırmış uzat ayağını külkedisi napolyonun selamı var güneş açmışken alkapon kaçmışken neydi üstümüzdeki bu kar ah ben seni ankara’dan mankaradan acemşahından istemem ben seni mitralyözlerin arkasına saklanmışken bulmuştum ah ne güzelsin ah ne güzelsin ah ne güzelsin ah ne güzel gereği düşünülmüştür o... çocukları alayınızın canı cehenneme! ben senin kanının hangi gruba dahil olduğunu öğrenmeden ölemem hiç çünkü ben bu devletin en karışık en karışık en karışık maden suyuyum her türlü yemekten sonra üç kaşık beş çatal ikide kahve necati hafızın kulağını çek kuşların selamı var galatadaymış son duyum ah ben senin gözlerinle kahpe istanbul’a bakamam hiç senin gözlerin bir kuş sürüsü sakinliğiyle uçar salıncak gülüm ah ben burda ah ben burda ah ben burda ahmet haşim melali anlamayan nesili salla pipomda birikti bak külüm ey dünyanın bütün şerefsizleri gidin bir yerde katlolun! ali koşup emel tutsun alaaddinin cini yutsun alayınızı tam ekmek koparken kağıt yırtılırken beter olun aşağılıkça solun dalton kılıklı i...e kulisler tommiks mahvetsin balayınızı! MURAT SOLGUN
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| | |
| | #2 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 11-08-09
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şiirin başlığı bu değil |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 4856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle ise senden alalım kardeşim, başlığı; farklı olabilir...Vesselam!. .
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şiirde kelimeleri kesmiş ve noktalama işaretleri kullanmışsınız. şiir açık bir şeydir kapatılamaz şiirin adı YUF YUF YUF!ÇUF ÇUF ÇUF! EPOSTAM:emekli.albay. husamettin.tambay@hot mail.com kardeşim |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 4856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şiiri ben yazmadım, başka yerde okuyup, beğendim ve paylaşmak için kopyalayıp yapıştırdım foruma... Sizin başlığı anlayamadım...Yinede teşekkür ederim...Vesselam!..
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ŞİİRİN ADI YUF YUF YUF!ÇUF ÇUF ÇUF! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bir, gozlerin, kus, sakinligiyle, senin, surusu |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |