| | #1 |
| αн∂-î мîѕαк ![]() Üyelik tarihi: 14-03-07 Nerden: ^İstanbul^
Tecrübe Puanı: 1878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seviyor Sevmiyor Konu RisilacNamyelus tarafından (27.08.08 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 4207 ![]() | ne güzel.hep seviyo çıkıyor..papatya falını en son lisedeyken yaptığımı hatırlıyorum.. |
| | |
| | #3 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07
Tecrübe Puanı: 1604 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seviyor Sevmiyor 3 kere yaptım seviyor çıktı hiç sevmiyor çıkmıyor galiba |
| | |
| | #4 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-04-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap: Seviyor Sevmiyor çok sağolasın sonsuz nur kardeş sayende çoçukcağızı sevindirdik |
| | |
| | #5 |
| Biz ondanız o bizden ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07
Tecrübe Puanı: 1604 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seviyor Sevmiyor çok eğlenceli bir oyun oynadıkça oynayasım geliyor. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 16-05-07
Tecrübe Puanı: 128 ![]() | Cevap: Seviyor Sevmiyor HEP SEWİO ÇIKIYOR SÜPER BİŞİ MORLİM YERİNE GELDİ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Öylesine Uğradım ![]() Üyelik tarihi: 01-06-07
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çok güzel seviyor çıkması benimde moralim düzelir seviyor çıktıgı zaman birde çıkmassa eyvah eyvah. Papatya fallarını herzaman yaparım ama bir süre sonra sıkıldım çünkü ben KIRILDIM şimdi onların kırılmasını istemiyorum ben başka fallara dogru yola çıktım. oynadıgım oyun çok güzel gerçeklerini kımaktansa bu daha iyidir neyse falımı artık burdan yapabilirim yalnız birşey var hep seviyor çıkıyor. Mutlulugumun sonunu göz yaşlarım getirdi ama birşey var fallarım hep beni sevindirdi.çöze çöze, yani çok güzel. Konu sonsuz_nur tarafından (16.06.07 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 19-05-07 Nerden: osmaniye
Tecrübe Puanı: 128 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Seviyor Sevmiyor çok güzel bir oyunmuş ama biraz hüzünlüymüş. |
| | |
| | #9 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-01-08
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok güzelmiş.ama bı sevıyor bı sevmıyor çıktı ya kafam karısti. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| seviyor, sevmiyor |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| | |