Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Muhabbethane > Gülmek bizim de hakkımız :) > Fıkralar

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Seviyor Sevmiyor

Fıkralar icinde Seviyor Sevmiyor konusu , Seviyor Sevmiyor çok eğlenceli buyrun http://c.icq.com/img/friendship/stat...d_19993_rs.swf...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.03.07   #1
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1878
sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Seviyor Sevmiyor

Seviyor Sevmiyor
çok eğlenceli buyrun

http://c.icq.com/img/friendship/stat...d_19993_rs.swf

Konu RisilacNamyelus tarafından (27.08.08 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 16.03.07   #2
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4207
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
ne güzel.hep seviyo çıkıyor..papatya falını en son lisedeyken yaptığımı hatırlıyorum..
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 08.05.07   #3
Biz ondanız o bizden

Tecrübe Puanı: 1604
HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute
Cevap: Seviyor Sevmiyor

3 kere yaptım seviyor çıktı
hiç sevmiyor çıkmıyor galiba
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 14.05.07   #4
Üye

AYŞE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0
AYŞE is on a distinguished road

çok sağolasın sonsuz nur kardeş
sayende çoçukcağızı sevindirdik
AYŞE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 30.05.07   #5
Biz ondanız o bizden

Tecrübe Puanı: 1604
HAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond reputeHAZAN has a reputation beyond repute

çok eğlenceli bir oyun
oynadıkça oynayasım geliyor.
HAZAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 30.05.07   #6
Yeni Üye

nermin545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 128
nermin545 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

HEP SEWİO ÇIKIYOR SÜPER BİŞİ MORLİM YERİNE GELDİ
nermin545 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 01.06.07   #7
Öylesine Uğradım

kader isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Smile

Çok güzel seviyor çıkması benimde moralim düzelir seviyor çıktıgı zaman birde çıkmassa eyvah eyvah.

Papatya fallarını herzaman yaparım ama bir süre sonra sıkıldım çünkü ben KIRILDIM şimdi onların kırılmasını istemiyorum ben başka fallara dogru yola çıktım.

oynadıgım oyun çok güzel gerçeklerini kımaktansa bu daha iyidir neyse falımı artık burdan yapabilirim yalnız birşey var hep seviyor çıkıyor.

Mutlulugumun sonunu göz yaşlarım getirdi ama birşey var fallarım hep beni sevindirdi.çöze çöze, yani çok güzel.

Konu sonsuz_nur tarafından (16.06.07 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
kader isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 16.06.07   #8
O Artık Başkonuk

ilkbahar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 128
ilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond reputeilkbahar has a reputation beyond repute

çok güzel bir oyunmuş ama biraz hüzünlüymüş.
ilkbahar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 17.01.08   #9
Üye

jarhiad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

jarhiad isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
cok güzelmiş.ama bı sevıyor bı sevmıyor çıktı ya kafam karısti.
jarhiad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
seviyor, sevmiyor

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:36 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları