Filtreler ve Objektifler icinde Sony DSLR-A350-Canon EOS 450D konusu , Sony DSLR-A350 - Özellikler Görüntü Kalitesi : 14.2 Mpx Çözünürlük : 4596 x 3056 px LCD Ekran : 2.7 " Bellek Türü : CompactFlash I (CF-I), CompactFlash II (CF-II), Memory …
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 08-11-07
Tecrübe Puanı: 130 ![]() | Sony DSLR-A350 - Özellikler Görüntü Kalitesi : 14.2 Mpx Çözünürlük : 4596 x 3056 px LCD Ekran : 2.7 " Bellek Türü : CompactFlash I (CF-I), CompactFlash II (CF-II), Memory Stick Duo (MSD), Memory Stick PRO Duo (MSPD), Memory Stick PRO-HG Duo (MSPDX) Türkçe Menü : Hayır/Yok Dahili Flash : Evet/Var ISO Hassasiyeti : Otomatik Fotoğraf Kayıt Formatları : JPG, RAW Otomatik Zamanlayıcı : Evet/Var Kit : Evet/Var SLR : Evet/Var Arabirim : USB 2.0 Boyutlar (GxDxY) : 130.80x74.70x98.50 mm Ağırlık : 582.00 g KDV Dahil: 1,797.00 YTL Canon EOS 450D - Özellikler 12.2 megapiksel çözünürlüklü CMOS görüntü sensörü Canon' özgü Integrated Cleaning (Entegre Temizleme) Sistemi Saniyede 3.5 kare çekim Live View Canlı Ön İzleme fonksiyonuna sahip 3.0 inç (7.6 cm) LCD ekran 9 noktaya AF otomatik netleme Picture Style görüntü işleme parametreleri DIGIC III görüntü işlemci RAW görüntülerde kullanılan Digital Photo Professional RAW yazılımı Kompakt ve hafif gövde yapısı Tüm Canon EF ve EF-S objektiflerle uyum Tüm EX serisi Speedlite flaş birimleri ile uyum KDV Dahil: 1,959.00 YTL Gelelim asıl konuya bu iki makina arasında tercih yapmak istesem acaba hangisi daha uygun olurdu,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ve ayrıca hüseyin oktar kardeşimden yardım bekliyorum. a emanet....:![]() |
| |
| Reklam |
| |
| | #2 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha önce Canon EOS 20D 28-200 mm Lensi ile 6 ay kullanmıştım ve oldukça da memnun kalmıştım. Sony Compact serisi haricinde Dslr türü bir camera kullanmadığım için tam bir bilgi şimdilik veremem ama forum'da Niobe ve Çaka adlı fotografçı dostlarımızın da diğer fotografçı dostlarımızın da bilgilerini almak isteriz. Biraz daha kitlesel bir yazıyla diğer kullanıcı arkadaşlar da katılırlarsa eğer , ben de konunun sonlarına doğru kendi kanatimi yazarım. |
| |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 28-03-08
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | makinayı nerede kullanacaksınız |
| |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 130 ![]() | Dışarda kullanmak için malum yazgeldi bende bir değişiklik olsun diye yaptığım araştırmada bu ikisi üzerine yoğunlaştım makro çekimler ilgimi çekiyor.yeni hobim diyebilirim,fakat niobe kardeşim önerebileceğin farklı bir makine varsa memnuniyetle karşılarım.. razı olsun |
| |
| | #5 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 28-03-08
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | öncelikle belirtmek isterimki canon kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarımın memnuniyetini biliyorum sony e gelince son dönemde sony hakim olmadığı pazarlara girme çalışmasında bana göre a350sony nin ilk slrs i bildiğim kadarıyla dolayısıyla iyileştirmelerini bunan sonraki modellerde yapacak bu yüzden canon daha cekici duruyor bana |
| |
| | #6 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 23-11-07
Tecrübe Puanı: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | makina alırken kafanızı çok bulandırmayın bence çünkü teknik olarak makineler hep aynı yerden çıkıyor makina alırken servis inin güvenli ve hızlı olması ve kullanacagınız yan ürünlerin zenginliğini ön planda tutun . |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 130 ![]() | anlaşılan fazla kafa yormamak gerekiyor sony alfa350 alıcam ın izniyle herkesten razı olsun |
| |
| | #8 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 08-09-07
Tecrübe Puanı: 1527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstadım biraz daha bekleseniz , sizin için tam bir araştırma yaptım. inş pazar akşamı görsel sunucam. |
| |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 130 ![]() | tamam hüseyin oktar kardeşim bekliyorum inş ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |