muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Photoshop Center > Fotoğraf-Fotoğrafçılık > Filtreler ve Objektifler

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Sony DSLR-A350-Canon EOS 450D

Filtreler ve Objektifler icinde Sony DSLR-A350-Canon EOS 450D konusu , Sony DSLR-A350 - Özellikler Görüntü Kalitesi : 14.2 Mpx Çözünürlük : 4596 x 3056 px LCD Ekran : 2.7 " Bellek Türü : CompactFlash I (CF-I), CompactFlash II (CF-II), Memory …

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17.05.08   #1
O Artık Başkonuk

master_53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 130 master_53 isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Red face Sony DSLR-A350-Canon EOS 450D

Sony DSLR-A350 - Özellikler

Görüntü Kalitesi : 14.2 Mpx
Çözünürlük : 4596 x 3056 px
LCD Ekran : 2.7 "
Bellek Türü : CompactFlash I (CF-I), CompactFlash II (CF-II), Memory Stick Duo (MSD), Memory Stick PRO Duo (MSPD),

Memory Stick PRO-HG Duo (MSPDX)
Türkçe Menü : Hayır/Yok
Dahili Flash : Evet/Var
ISO Hassasiyeti : Otomatik
Fotoğraf Kayıt Formatları : JPG, RAW
Otomatik Zamanlayıcı : Evet/Var
Kit : Evet/Var
SLR : Evet/Var
Arabirim : USB 2.0
Boyutlar (GxDxY) : 130.80x74.70x98.50 mm
Ağırlık : 582.00 g

KDV Dahil: 1,797.00 YTL

Canon EOS 450D - Özellikler

12.2 megapiksel çözünürlüklü CMOS görüntü sensörü
Canon' özgü Integrated Cleaning (Entegre Temizleme) Sistemi
Saniyede 3.5 kare çekim
Live View Canlı Ön İzleme fonksiyonuna sahip 3.0 inç (7.6 cm) LCD ekran
9 noktaya AF otomatik netleme
Picture Style görüntü işleme parametreleri
DIGIC III görüntü işlemci
RAW görüntülerde kullanılan Digital Photo Professional RAW yazılımı
Kompakt ve hafif gövde yapısı
Tüm Canon EF ve EF-S objektiflerle uyum
Tüm EX serisi Speedlite flaş birimleri ile uyum

KDV Dahil: 1,959.00 YTL

Gelelim asıl konuya bu iki makina arasında tercih yapmak istesem acaba hangisi daha uygun olurdu,bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ve ayrıca hüseyin oktar kardeşimden yardım bekliyorum.a emanet....:
master_53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 17.05.08   #2
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1527 OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Daha önce Canon EOS 20D 28-200 mm Lensi ile 6 ay kullanmıştım ve oldukça da memnun kalmıştım. Sony Compact serisi haricinde Dslr türü bir camera kullanmadığım için tam bir bilgi şimdilik veremem ama forum'da Niobe ve Çaka adlı fotografçı dostlarımızın da diğer fotografçı dostlarımızın da bilgilerini almak isteriz. Biraz daha kitlesel bir yazıyla diğer kullanıcı arkadaşlar da katılırlarsa eğer , ben de konunun sonlarına doğru kendi kanatimi yazarım.
Alt 19.05.08   #3
Üye

Tecrübe Puanı: 19 niobe isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
makinayı nerede kullanacaksınız
niobe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20.05.08   #4
O Artık Başkonuk

Dışarda kullanmak için malum yazgeldi bende bir değişiklik olsun diye yaptığım araştırmada bu ikisi üzerine yoğunlaştım makro çekimler ilgimi çekiyor.yeni hobim diyebilirim,fakat niobe kardeşim önerebileceğin farklı bir makine varsa memnuniyetle karşılarım.. razı olsun
Alt 20.05.08   #5
Üye

Tecrübe Puanı: 19 niobe isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
öncelikle belirtmek isterimki canon kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarımın memnuniyetini biliyorum sony e gelince son dönemde sony hakim olmadığı pazarlara girme çalışmasında bana göre a350sony nin ilk slrs i bildiğim kadarıyla dolayısıyla iyileştirmelerini bunan sonraki modellerde yapacak bu yüzden canon daha cekici duruyor bana
niobe isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20.05.08   #6
O Artık Başkonuk

caka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 263 caka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond reputecaka has a reputation beyond repute
makina alırken kafanızı çok bulandırmayın bence çünkü teknik olarak makineler hep aynı yerden çıkıyor makina alırken servis inin güvenli ve hızlı olması ve kullanacagınız yan ürünlerin zenginliğini ön planda tutun .
caka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25.05.08   #7
O Artık Başkonuk

anlaşılan fazla kafa yormamak gerekiyor sony alfa350 alıcam ın izniyle herkesten razı olsun
Alt 25.05.08   #8
Super Moderator

OKTAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1527 OKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond reputeOKTAR has a reputation beyond repute
Alıntı:
master_53´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anlaşılan fazla kafa yormamak gerekiyor sony alfa350 alıcam ın izniyle herkesten razı olsun
Üstadım biraz daha bekleseniz , sizin için tam bir araştırma yaptım. inş pazar akşamı görsel sunucam.
Alt 25.05.08   #9
O Artık Başkonuk

tamam hüseyin oktar kardeşim bekliyorum inş
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats