Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Muhabbethane > Forum Oyunları

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

Şu An Ne Dinliyoruz ???

Forum Oyunları icinde Şu An Ne Dinliyoruz ??? konusu , Bakalım kim ne dinliyor ? Şu An Ne Dinliyoruz ??? Ben Zonguldak yöresine ait /Aman Ey Aman Of dinliyorum....

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.03.07   #1
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2006
sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Arrow Şu An Ne Dinliyoruz ???

Bakalım kim ne dinliyor ?
Şu An Ne Dinliyoruz ???
Ben Zonguldak yöresine ait /Aman Ey Aman Of
dinliyorum.

Konu OKTAR tarafından (22.03.10 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 03.04.07   #2
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2363
şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute
Ben şu anda çok sevdiğim Altın Hızma türküsünü dinliyorum.

Hediyeleşmek sünnettir.Haydi hediyeleşmeye.
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun.

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin.
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 03.04.07   #3
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4236
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Alıntı:
şaad´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şu anda çok sevdiğim Altın Hızma türküsünü dinliyorum.
msnden bende istiyorum
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 04.04.07   #4
αн∂-î мîѕαк

sonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond reputesonsuz_nur has a reputation beyond repute
Atakan Akdaş /Yalan (Yaralı Kalbim)

sonsuz_nur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 10.04.07   #5
O Artık Bizden

akra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 205
akra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond reputeakra has a reputation beyond repute
muazzez ersoy unuttun beni zalim
akra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 10.04.07   #6
O Artık Bizden

şımarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 325
şımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond repute
4 yüz den dandini yi dinliorum gerçi saat biraz geç amaa!!!
şımarık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 15.04.07   #7
αн∂-î мîѕαк

Orhan Hakalmaz/Kalenin Bedenleri

Alt 15.04.07   #8
O Artık Bizden

şımarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 325
şımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond reputeşımarık has a reputation beyond repute
Ferhat Göçer/Cennet
şımarık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 15.04.07   #9
Üye

ethem.gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 15
ethem.gs will become famous soon enoughethem.gs will become famous soon enough
Rober Hatemo (beyaz Ve Sen )
ethem.gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
dinliyoruz

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Toplamını yazınız

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
6.sınıf türkçe soru metinleri @ksakal 6.Sınıf Türkçe Yazılı Soruları 0 23.06.09 21:21
Mesnevi Şerif (1. CİLT (1-700 Beyitler) OKTAR Mesnevi Şerif 8 14.07.08 20:44
Bilim Nedir? @ksakal Genel Ders Anlatımları 0 26.04.08 07:07
Nükteli Sözler şaad Yazılı Nağmeler 3 03.10.07 21:38
Bir Sevdadır Düştü Aklıma Yazan:Gökhan Atmaca akra A-B 0 11.04.07 00:43

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:20 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları