Abes icinde yardım konusu , adobe photoshop elements 6 proğramı neişe yarar...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 03-01-09 Nerden: SİNOP
Tecrübe Puanı: 365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adobe photoshop elements 6 proğramı neişe yarar |
| |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN Üyelik tarihi: 18-02-07
Tecrübe Puanı: 4236 ![]() | Adobe Photoshop Elements 6 for Macintosh Fotoğraflarınızdaki güzelliği ortaya çıkarın Fotoğraflarınızın olabilecekleri en güzel şekilde görünmesini sağlayın Kullanımı kolay araçlarla görüntüleri hayranlık uyandırıcı şekilde birleştirin. Kırışıklıkları, istenmeyen cisimleri ve diğer kusurları fırçayla kolayca düzeltin Bir çırpıda seçimler yaparak fotoğrafın belirli yerlerini kolayca düzeltin Daha doğal bir görünüm için cilt tonlarını kolayca değiştirin Hemen oluşturmaya başlayın, hiçbir deneyim gerekmez Düşüncelerinizi özelleştirilebilen düzenlerde ifade edin Özel slayt gösterileri ve etkileşimli Web galerileriyle arkadaşlarınızı şaşırtın Çok çeşitli eğlence seçeneklerinden yararlanarak aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın Fotoğrafları kameranızdan anında yükleyin Kullanımı kolay görsel etiketlerle fotoğraf ve video klipleri kategorilere ayırın Kullanışlı Albümlere koyarak fotoğrafları gruplandırın Belirli bir proje için ihtiyaç duyduğunuz fotoğrafları bir araya toplayarak daha hızlı kreasyonlar oluşturun Kitaplığınız binlerce fotoğraf içerecek kadar büyüdüğünde bile fotoğraflarınıza hızla bakıp onlara düzen verin Renk eğrisi ayarlamaları ve geliştirilmiş Parlaklık/ Kontrast denetimiyle pozlamaya ince ayar yapın |
| |
| | #3 |
| O Artık Başkonuk ![]() Üyelik tarihi: 03-01-09 Nerden: SİNOP
Tecrübe Puanı: 365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim hocam ben bilgisayar alırken kanında hediye olarak adobe photoshop element 6 vernişler bu gün kutusunu karıştırırken dikkatimi çekti teşekkürler hocam sağolasın |
| |
| | #4 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: 15-03-08 Nerden: KAHRAMANMARAŞ
Tecrübe Puanı: 4856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler ama konu yanlış başlık altına açılmış...Vesselam!..
__________________ KANIMIN VE SOYUMUN YATAĞI MARAŞ'A ÖZ BE ÖZ TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN GİRİYORUM... Necip Fazıl KISAKÜREK ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yardim |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |