Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

yardım

Abes icinde yardım konusu , adobe photoshop elements 6 proğramı neişe yarar...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.01.09   #1
O Artık Başkonuk

s.b.hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 363
s.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond repute
Question yardım

adobe photoshop elements 6 proğramı neişe yarar
s.b.hamza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.01.09   #2
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN

@ksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3424
@ksakal isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Adobe Photoshop Elements 6 for Macintosh

Fotoğraflarınızdaki güzelliği ortaya çıkarın
Adobe Photoshop Elements 6 yazılımı fotoğraflarınızı en iyi şekilde gösterebilmeniz, onları yaratıcı yollarla paylaşabilmeniz ve tüm fotoğraf ve video kliplerinizi kolayca bulup görüntüleyebilmeniz için güç ve basitliği bir araya getirir.
Fotoğraflarınızın olabilecekleri en güzel şekilde görünmesini sağlayın
Kullanımı kolay araçlarla görüntüleri hayranlık uyandırıcı şekilde birleştirin.
Kırışıklıkları, istenmeyen cisimleri ve diğer kusurları fırçayla kolayca düzeltin
Bir çırpıda seçimler yaparak fotoğrafın belirli yerlerini kolayca düzeltin
Daha doğal bir görünüm için cilt tonlarını kolayca değiştirin
Hemen oluşturmaya başlayın, hiçbir deneyim gerekmez
Düşüncelerinizi özelleştirilebilen düzenlerde ifade edin
Özel slayt gösterileri ve etkileşimli Web galerileriyle arkadaşlarınızı şaşırtın
Çok çeşitli eğlence seçeneklerinden yararlanarak aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın
Fotoğrafları kameranızdan anında yükleyin
Kullanımı kolay görsel etiketlerle fotoğraf ve video klipleri kategorilere ayırın
Kullanışlı Albümlere koyarak fotoğrafları gruplandırın
Belirli bir proje için ihtiyaç duyduğunuz fotoğrafları bir araya toplayarak daha hızlı kreasyonlar oluşturun
Kitaplığınız binlerce fotoğraf içerecek kadar büyüdüğünde bile fotoğraflarınıza hızla bakıp onlara düzen verin
Renk eğrisi ayarlamaları ve geliştirilmiş Parlaklık/ Kontrast denetimiyle pozlamaya ince ayar yapın

@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.01.09   #3
O Artık Başkonuk

s.b.hamza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 363
s.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond reputes.b.hamza has a reputation beyond repute
teşekkür ederim hocam ben bilgisayar alırken kanında hediye olarak adobe photoshop element 6 vernişler bu gün kutusunu karıştırırken dikkatimi çekti teşekkürler hocam sağolasın
s.b.hamza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24.01.09   #4
Moderator

AYSEL BAYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3835
AYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond reputeAYSEL BAYAR has a reputation beyond repute
Teşekkürler ama konu yanlış başlık altına açılmış...Vesselam!..

TÜRKOĞLU TÜRK OLAN TÜRKOĞLU'UNDAN

GİRİYORUM...
Necip Fazıl KISAKÜREK

AYSEL BAYAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
yardim

Seçenekler Arama
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:59 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense