Soru-Cevap ve İstekleriniz icinde yazılar yeşil oluyor konusu , arkadaşlar benim pc de yazlar yeşil oldu yani şifrelenmiş formattan önce bu dosyalar sorunsuz açılıyordu formattan sonra hiçbiri açılmıyor yazılar yeşil oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı formattan önceki ...
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Yeni Üye ![]() | yazılar yeşil oluyor arkadaşlar benim pc de yazlar yeşil oldu yani şifrelenmiş formattan önce bu dosyalar sorunsuz açılıyordu formattan sonra hiçbiri açılmıyor yazılar yeşil oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı formattan önceki duruma getirmem gerekiyor bunu nasıl yaparım Microsoft ta mail attım artık olmaz diyorlar ama eminimki bi sorun varsa çareside mutlaka vardır lütfen yardım |
| | |
| | #2 |
| Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN | 2003 pro mu hocam kullandığınız işletim sistemi? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| oluyor, yazilar, yesil |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
| |
Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>> | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| vitamin eksikliğinde görülen hastalıklar | Kayıtsız Üye | Soru-Cevap ve İstekleriniz | 1 | 16.03.10 18:42 |
| Mehmet Öz gençlik iksiri yeşil içecek | AYSEL BAYAR | Bakım-Sağlık | 0 | 20.01.10 23:39 |
| güvenli geçiş yerleri nelerdir | Kayıtsız Üye | Soru-Cevap ve İstekleriniz | 7 | 20.12.09 17:23 |
| Vücudumuzda 24 Saatte Neler Oluyor? | butterfly_07 | Sağlık Köşesi | 0 | 23.05.08 00:59 |
| Hayatın Tüm Siyahlarına İsyandır Yeşil Düşler | AşkınSudaki izi | Yazılı Nağmeler | 2 | 18.09.07 17:22 |