Eğitim Forumu

Geri git   Eğitim Forumu > Sorularınız ve İstekleriniz > Soru-Cevap ve İstekleriniz

Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

yazılar yeşil oluyor

Soru-Cevap ve İstekleriniz icinde yazılar yeşil oluyor konusu , arkadaşlar benim pc de yazlar yeşil oldu yani şifrelenmiş formattan önce bu dosyalar sorunsuz açılıyordu formattan sonra hiçbiri açılmıyor yazılar yeşil oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı formattan önceki ...

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.06.10   #1
Yeni Üye
yazılar yeşil oluyor

arkadaşlar benim pc de yazlar yeşil oldu yani şifrelenmiş formattan önce bu dosyalar sorunsuz açılıyordu formattan sonra hiçbiri açılmıyor
yazılar yeşil oluyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı formattan önceki duruma getirmem gerekiyor bunu nasıl yaparım Microsoft ta mail attım artık olmaz diyorlar ama
eminimki bi sorun varsa çareside mutlaka vardır lütfen yardım
deniz21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Alt 05.06.10   #2
Birruh Biddem Nefdike Ya Aqsa Ya FİLİSTİN
2003 pro mu hocam kullandığınız işletim sistemi?
@ksakal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   yorumunuz bizim için önemlidir
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Cevapla

Bookmarks

Tags
oluyor, yazilar, yesil

Hızlı Cevap
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Grafik Doğrulaması
Resimin üzerinde gösterilecek Mesajı veriniz

Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler Arama
Stil

Aradığınız veya aradığınıza benzer konular>>>
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
vitamin eksikliğinde görülen hastalıklar Kayıtsız Üye Soru-Cevap ve İstekleriniz 1 16.03.10 18:42
Mehmet Öz gençlik iksiri yeşil içecek AYSEL BAYAR Bakım-Sağlık 0 20.01.10 23:39
güvenli geçiş yerleri nelerdir Kayıtsız Üye Soru-Cevap ve İstekleriniz 7 20.12.09 17:23
Vücudumuzda 24 Saatte Neler Oluyor? butterfly_07 Sağlık Köşesi 0 23.05.08 00:59
Hayatın Tüm Siyahlarına İsyandır Yeşil Düşler AşkınSudaki izi Yazılı Nağmeler 2 18.09.07 17:22

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:52 .

Vbulletin 3.8.2 Gold
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.0 RC2
Eğitim ve Ögretim adsense Yazılı Soruları