muhteva forum

Geri git   muhteva forum > Kırık linkler-Konu tekrarları > Abes

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumlar Okundu

youtubeye sorunsuz bir giriş istermisiniz?

Abes icinde youtubeye sorunsuz bir giriş istermisiniz? konusu , kendim bizzat 9 tane pc de denedim sorunsuz çalışıyor program vs felan açmaya gerek kalmadan bir sefere mahsus kurun yeterli denemesi bedava para almıyoruz Boxca.com - Pulsuz Yükleme Xidmeti…

Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04.08.08   #1
O Artık Başkonuk

anfibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 78 anfibi isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
youtubeye sorunsuz bir giriş istermisiniz?

kendim bizzat 9 tane pc de denedim sorunsuz çalışıyor program vs felan açmaya gerek kalmadan bir sefere mahsus kurun yeterli denemesi bedava para almıyoruz

Boxca.com - Pulsuz Yükleme Xidmeti
anfibi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Reklam
Alt 04.08.08   #2
ser@nc@m

şaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 429 şaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond reputeşaad has a reputation beyond repute
Paylaşım için teşekkürler anfibi kardeş.Kurdum,çalışıy or.

Hediyeleşmek sünnettir.Haydi hediyeleşmeye.
Tiyatro efekti arayanlar buradan buyursun.

Aklın yolunda giderken gönlünüzün koluna girin.
şaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #3
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 306 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
ben www.ktunnel.com dan giriyorum youtube a
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #4
O Artık Başkonuk

Alıntı:
harflerin ruhu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben www.ktunnel.com dan giriyorum youtube a

bence bunu kur sanki yasak hiç gelmemiş gibi gir
Alt 04.08.08   #5
Sadık Üye

harflerin ruhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 306 harflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond reputeharflerin ruhu has a reputation beyond repute
tamam kardeş sağolasın
harflerin ruhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #6
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 678 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
kardeş yükledim açıyorum tüm sorumluluklar size ait yazıyor mesala ne olabilir aydınlatırsan sevinirim
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #7
O Artık Başkonuk

kardeş o sadece espiri bazlı biraz matraklık olsun die gülümse felanda var şaad hocamız yüklemiş onay verdi çalışıyor
Alt 04.08.08   #8
Moderator

jeylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 678 jeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond reputejeylin has a reputation beyond repute
jeylin - AİM üzeri Mesaj gönder
kızma kardeş nede olsa iyice öğrenmeden hareket etmemeliyiz diye sordum emeğine sağlık
jeylin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04.08.08   #9
O Artık Başkonuk

estf. ne demek kızma haddime deil öle bir izlenim verdiysem (sanmıyorum ama) özür dilerim
Yeni Konu açmadan önce  ARAMA yapınız,konu tekrarı olanlar SİLİNECEKTİR. Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Tags
giris, istermisiniz?, sorunsuz, youtubeye

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:48 .

Vbulletin 3.7.2 Gold
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0 RC8
Tekasür 1-2: Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme
Muhakeme.net kompozisyon örnekleri Eğitimsiteleri, tüm eğitim siteleri, eğitim sitenizi ekleyin, ödev siteleri Popüler Siteler Web Stats